Αντιπροσωπείες εκπαιδευτικών από έξι χώρες στο Δημαρχείο Κοζάνης



Αντιπροσωπείες εκπαιδευτικών από έξι χώρες, Γερμανία, Ιταλία, Λουξεμβούργο, Ρουμανία, Τσεχία και Τουρκία, βρέθηκαν στο Δημαρχείο Κοζάνης, συνοδευόμενοι από την  ελληνική αντιπροσωπεία, στο πλαίσιο της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Comenius με τίτλο «Ζώντας σε μια πολυπολιτισμική Ευρώπη χωρίς να χάσουμε την ταυτότητά μας», στο οποίο συμμετέχει και το Γυμνάσιο Αιανής.

Οι αντιπροσωπείες επισκέφτηκαν το Δημαρχείο της Κοζάνης, όπου τους υποδέχτηκε οι αντιδήμαρχοι Μάρκος Φλώρος,  Βαγγέλης Καραπάτσιος και Γιώργος Τζέλλος. Οι επισκέπτες ενημερώθηκαν για την ιστορία του Δήμου, την πολιτιστική παράδοση καθώς και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής. Δωρήθηκαν βιβλία που αναφέρονται στην ιστορία της περιοχής και τον πολιτισμό, καθώς και φωτογραφικά λευκώματα.

Το διάστημα παραμονής των αντιπροσωπειών στην περιοχή, θα πραγματοποιηθούν διάφορες εκδηλώσεις με εκπαιδευτικές δραστηριότητες στο Γυμνάσιο και το Μουσείο Αιανής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.