Αφιέρωμα στη μνήμη του Μίμη Σουλιώτη στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης «Media Lab»



Αφιέρωμα στη μνήμη του Μίμη Σουλιώτη, ιδρυτή του Βιβλιολογικού Εργαστηρίου της Παιδαγωγικής Σχολής Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου 2013, στις 6 το απόγευμα στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης «Media Lab».

Στο αφιέρωμα θα γίνει ομιλία από την κ. Έφη Παπαγεωργίου Ε.Ε. ΔΙ.Π Παιδαγωγικής Σχολής του ΠΔΜ με θέμα: το «Εργαστήριο Αγωγής για το Βιβλίο ως Θεματοφύλακας της Ιστορίας και των Τεχνών του Βιβλίου: οι εκπαιδευτικοί στόχοι, οι δράσεις η προοπτική», ενώ θα προηγηθεί χαιρετισμός από τον κ. Κωνσταντίνο Ντίνα καθηγητή του Παιδαγωγικού Τμήματος Νηπιαγωγών ΠΔΜ.

Παράλληλα στη Βιβλιοθήκη (προθήκες διαδρόμου) το εργαστήριο αγωγής για το βιβλίο της παιδαγωγικής σχολής Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης θα μας ταξιδέψουν… στον πολιτισμό του βιβλίου, μέσα από τα έργα των φοιτητών: «Έκθεση χειροποίητων βιβλίων, βυζαντινών χειρόγραφων και αρχαίας συσκευασίας γραπτού λογού».

Η έκθεση ξεκίνησε τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στο χώρο «Media Lab» της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και ολοκληρώνεται την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013.

Ώρες λειτουργίας της έκθεσης από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.