Πρεμιέρα το Σάββατο για το Χιονοδρομικό της ΒασιλίτσαςΤο Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013 ξεκινά η λειτουργία του  χιονοδρομικού κέντρου της Βασιλίτσας.

Πρόκειται για το πρώτο χιονοδρομικό στην Ελλάδα που κάνει πρεμιέρα και φέτος, όπως και πέρυσι την ίδια ακριβώς ημερομηνία.

Το ύψος του χιονιού κυμαίνεται από 60 – 80 cm πατημένο σε όλες τις πίστες. Φέτος παραδίδεται και νέα καινούργια πίστα, το σύνολο των οποίων φτάνει τα 40 klm. Επίσης προκηρύσσονται και 17 θέσεις έκτακτου προσωπικού 4μηνης διάρκειας.

Ιδιαίτερη έμφαση, από τη διοίκηση, δίνεται στον τομέα της ασφάλειας των επισκεπτών και των σκιέρ καθώς διαθέτει ειδική μονάδα διάσωσης αλλά και ιατρικό προσωπικό με γιατρό και νοσηλευτή.

Η διοίκηση του Κέντρου βρίσκεται πάντα σε συνεργασία με το Δήμο Γρεβενών για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου, να παραμένουν οι δρόμοι καθαροί από χιόνι έτσι ώστε να καθίσταται η διέλευση των επισκεπτών ασφαλή.

greveniotis.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.