Οι αποφάσεις της γενικής συνέλευσης του Συλλόγου Αεροσφαίρισης Κοζάνης Omega Airsoft Team

Ύστερα απο μια άκρως επιτυχημένη αγωνιστικά περίοδο (2012-2013) συνήλθε η ετήσια τακτική γενική συνέλευση του συλλόγου σε συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου «Αλιάκμων» στην Κοζάνη.

Η γενική συνέλευση αναλογιζόμενη την ραγδαία διάδοση της αεροσφαίρισης στην Ελλάδα και γνωρίζοντας τον άκρως πρωταγωνιστικό ρόλο που κατέχει ο σύλλογός,ενέκρινε την προώθηση- οργάνωση και καθιέρωση ενός ετήσιου αγώνα αεροσφαίρισης με Πανελλήνιο βεληνεκές λαμβάνοντας υπ’όψη την μεγάλη επιτυχία πρόσφατου παιχνιδιού που έλαβε χώρα στην Κοζάνη στα μέσα του Νοέμβρη καθώς και τις λαμπρές διακρίσεις της ομάδας στην Ελλάδα αλλά και στον ευρύτερο χώρο των Βαλκανίων.

Επίσης ενέκρινε την τιμητική ένταξη στον σύλλογο παικτών απο μακρινές περιοχές της χώρας που διακρίθηκαν στο παραπάνω παιχνίδι.

Τέλος έγινε εποικοδομητική κουβέντα μεταξύ των μελών για τη νέα και πολλά υποσχόμενη αγωνιστική περίοδο καθώς και για την καλύτερη συνεργασία του συλλόγου με την τοπική αυτοδιοίκηση η οποία εώς τώρα υπήρξε πολύτιμη αρωγός.

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ               Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ ΛΙΟΥΦΗΣ           ΚΩΝ/ΝΟΣ ΑΛΕΞΑΚΗΣ

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.