Συναυλία Jazz με τον Χρήστο Ραφαηλίδη & Manhattan Vibes στην Κοζάνη



Ο Σύλλογος φίλων της τζαζ στην Κοζάνη προτείνει στο μουσικόφιλο κοινό της περιοχής :

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου,
Ξενοδοχείο Ερμιόνιο
ώρα 9.00 μ.μ.

Συναυλία Χρήστου Ραφαηλίδη & Manhattan Vibes

Κλείνοντας τον κύκλο μιας μίνι περιοδείας στην Ελλάδα και μετά από τις συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και στον Πειραιά – Δημοτικό Θέατρο με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών, οι Manhattan Vibes του Χρήστου Ραφαηλίδη θα εμφανιστούν και στην Κοζάνη μετά από πολλά χρόνια με την συμμετοχή των Πέτρου Κλαμπάνη, Sergio Salvatore & Ludwig Afonso.

Ο Χρήστος επιστρέφοντας τον χειμώνα στα πάτρια εδάφη αυτή τη φορά με τους Manhattan Vibes, προετοίμασε ένα ιδιαίτερο μουσικό σετ για την συναυλία στην Κοζάνη που ελπίζουμε να ενθουσιάσει τους φίλους της μουσικής, καθώς σπάνια έχουν την ευκαιρία να δουν ζωντανά συναυλίες αυτού του είδους και μάλιστα σε ένα ζεστό χώρο που  αγαπά και προωθεί τις προσπάθειες των jazz μουσικών.

Πληροφορίες :

Οι Manhattan Vibes είναι ένα κουαρτέτο που ιδρύθηκε στη Νέα Υόρκη και συνδυάζει ήχους jazz, funk και latin δημιουργώντας έναν ήχο γεμάτο ενέργεια. Το ρεπερτόριό τους ενσωματώνει ρυθμούς από τη Νότια Αμερική, την Ελλάδα, την Αφρική και τις Ηνωμένες Πολιτείες με νέους, καινοτόμους τρόπους δημιουργώντας το δικό τους προσωπικό ήχο που εγγυάται να παρασύρει και να ενθουσιάσει το κοινό.

Ο Σύλλογος φίλων της τζαζ προτείνει λοιπόν ανεπιφύλακτα την παρακολούθηση της ξεχωριστής συναυλίας που διοργανώνει το Ερμιόνιο με τον Χρήστο Ραφαηλίδη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.