«Διαχείριση Φυσικών Πόρων – Καινοτόμες Εφαρμογές»: Ημερίδα των φοιτητών της Σ.Τ.ΕΦ. του ΤΕΙ Δυτικής ΜακεδονίαςΕίναι η πρώτη φορά που οι φοιτητές της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με την Διοίκηση, το Εκπαιδευτικό και Διοικητικό Προσωπικό του Ιδρύματος, διοργανώνουν με πρωτοβουλία τους ημερίδα με θέμα :  «Διαχείριση Φυσικών Πόρων – Καινοτόμες Εφαρμογές». Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013 στις 11:00 π.μ.  στο  μεγάλο αμφιθέατρο του ΤΕΙ «Σπύρος Αρσένης» στην Κοζάνη.

Την Οργανωτική Επιτροπή απαρτίζουν οι κκ.:

Μαρόπουλος Στέργιος, Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού
Αιγινίτης Μελέτιος, Αντιπρόεδρος Διοικητικού Συμβουλίου  Σ.Τ.ΕΦ.
Κατσίμπρας Γεώργιος, Γεν. Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου Σ.Τ.ΕΦ.
Βοϊδονικόλας Βασίλειος, Εκπρόσωπος Σπουδαστών

Η ημερίδα πραγματοποιείται με σκοπό :

Την ενημέρωση φοιτητών και φορέων για ενεργειακά θέματα
Την  προώθηση του  ερευνητικού  έργου που παράγει το εκπαιδευτικό προσωπικό  στα εργαστήρια της ΣΤΕΦ  και
Την  κατανόηση των δυνατοτήτων  του σύγχρονου εξοπλισμού των εργαστηρίων για καινοτόμες εφαρμογές  

Μετά το πέρας της ημερίδας θα δοθούν Βεβαιώσεις Παρακολούθησης ενώ οι εισηγήσεις θα αναρτηθούν στον ιστότοπο του Συλλόγου των Φοιτητών της Σ.Τ.ΕΦ. του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΗΜΕΡΙΔΑΣ

Χαιρετισμοί

ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ

Αμανατίδου Ελισσάβετ, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος και Μηχανικών Αντιρρύπανσης με θέμα: «Εργαστήρια Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης: Μοχλός Ανάπτυξης, Καινοτομίας και Συνεργασίας με τους Παραγωγικούς Κλάδους»

Παναγιώτης Κυράτσης, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού  με θέμα: «Ecodesign – Ευκαιρία για αειφόρο ανάπτυξη»

Κωνσταντίνος Τσανακτσίδης, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος  Μηχανικών Περιβάλλοντος και Μηχανικών Αντιρρύπανσης με θέμα: «Βελτιστοποίηση φυσικοχημικών ιδιοτήτων προϊόντων απόσταξης πετρελαίου, με χρήση ρητίνης- χαλεπιού πεύκης ως φυσικό πολυμερές»
 
Ιωάννης Κάρμαλης, ΕΤΠ του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού Υπεύθυνος του Εργαστηρίου Θερμοδυναμικής  με θέμα: «Ανάπτυξη συστημάτων παραγωγής βιοντίζελ από ανακύκλωση φυτικών ελαίων»

Νικόλαος Ταουσανίδης, Επίκουρος Καθηγητής του Τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών και Βιομηχανικού Σχεδιασμού με θέμα: «Η συμβολή της Αιολικής Ενέργειας στην αειφόρο ανάπτυξη»

Δημήτριος Στημονιάρης, Καθηγητής Εφαρμογών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών με θέμα: «’Έξυπνα Δίκτυα»

Αθανάσιος Τριανταφύλλου, Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Περιβάλλοντος και Μηχανικών Αντιρρύπανσης με θέμα: «Σύγχρονες τεχνικές διαχείρισης της ποιότητας του αέρα»

Άγγελος Μιχάλας, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής με  θέμα: «Συστήματα διαχείρισης φυσικών πόρων σε ασύρματα δίκτυα αισθητήρων»

Βασίλειος Κικής, Αναπληρωτής Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών με  θέμα: «Ηλιακός Κλιματισμός- Ηλιακό Πλοίο»
Ερωτήσεις – Συζήτηση

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.