Επίσκεψη στη ΔΟΥ Κοζάνης από την Ενωτική Κίνηση Οικονομολόγων Δυτικής ΜακεδονίαςΤην Δ.Ο.Υ. ΚΟΖΑΝΗΣ επισκέφτηκε  αντιπροσωπεία της ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ την Παρασκευή 29-11-2013 και είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει απόψεις και προτάσεις τόσο με τον Προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ. όσο και με τους συναδέλφους Οικονομολόγους εργαζόμενους  στην υπηρεσία.  

Στην συνάντηση με τον προϊστάμενο της Δ.Ο.Υ  τονίστηκε η σημασία και ο ρόλος που πρέπει να διαδραματίσει το επιμελητήριο στα θέματα της φορολογίας και η διατύπωση  προτάσεων για ένα δίκαιο σταθερό σε μακρόπνοη βάση φορολογικό σύστημα που δεν θα ρίχνει τα βάρη στους μονίμως  βεβαρυμένους.  Από την πλευρά της η Ενωτική Κίνηση ζήτησε από τον προϊστάμενο  μία πιο σταθερή και μόνιμη  συνεργασία  με το Επιμελητήριο όπου μέσα από την  αξιοποίηση των άξιων Οικονομολόγων στελεχών της Δ.Ο.Υ. θα υπάρχει   συνεχής ενημέρωση της κοινωνίας για τα φορολογικά  θέματα.

Τέλος, έγινε επίσκεψη σε όλα τα γραφεάα της  Δ.Ο.Υ όπου δόθηκε η ευκαιρία στους συναδέλφους – υπαλλήλους της υπηρεσίας να διατυπώσουν τα προβλήματά τους και τις ενδεχόμενες λύσεις που θα μπορούσαν να προκύψουν με τη συνδρομή  και τη στήριξη του Οικονομικού επιμελητηρίου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.