Κοζάνη: Ερήμωσε εντελώς ο Σιδηροδρομικός Σταθμός!

Μετά από πολύ καιρό …ερήμωσης στο σταθμό των τρένων στον ΟΣΕ Κοζάνης, παρατηρείται και πάλι κινητικότητα, αφού χθες, Πέμπτη, ό,τι είχε απομείνει από εξοπλισμό και υποδομή «ξηλώθηκαν» για να μεταφερθούν -πιθανότατα- στις αποθήκες του ΟΣΕ στη Θεσσαλονίκη. Τα συνεργεία του ΟΣΕ φυσικά πήραν τα βαγόνια που είχαν απομείνει στον σταθμό της Κοζάνης, ο οποίος πλέον ερημώνει εντελώς… Ωστόσο, σύμφωνα με δέσμευση του συντοπίτη μας, υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Παπαδόπουλου, θα έρθουν μερικά βαγόνια στο σταθμό του ΟΣΕ της Κοζάνης, ίσως και μέσα στο 2013, ως μουσειακό είδος.

Την παραπάνω δέσμευση φαίνεται πως επανέλαβε και χθες ο Μιχάλης Παπαδόπουλος, μετά από παρέμβαση μελών της Κίνησης «Κοζάνη: Τόπος να Ζεις», αλλά και της δραστήριας ομάδας «Imagine the city», που βρέθηκαν στο σιδηδρομικό σταθμό της πόλης, ζητώντας να μην προχωρήσουν οι υπάλληλοι του ΟΣΕ στην απομάκρυνση των βαγονιών, σημειώνοντας πως το Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Επικοινωνιών είχε τονίσει πως θα παραμείνουν βαγόνια στο σταθμό.

Πρωινός Λόγος

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.