Με επιτυχία η πρώτη συγκέντρωση Οικονομολόγων και φίλων του συνδυασμού Ενωτική Κίνηση Οικονομολόγων Δυτικής Μακεδονίας

Την  Κυριακή 17/11/2013 πραγματοποιήθηκε η πρώτη συγκέντρωση  Οικονομολόγων και  φίλων  του συνδυασμού Ενωτική Κίνηση Οικονομολόγων Δυτικής Μακεδονίας όπου παρουσιάστηκαν οι  βασικές αρχές του προγράμματος καθώς και τα βιογραφικά των υποψηφίων. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο επικεφαλής του συνδυασμού Σιαμπανόπουλος Αντώνιος αναφέρθηκε στο ρόλο του επιμελητηρίου στις σημερινές δύσκολες συνθήκες και την αναγκαιότητα ο επιστημονικός αυτός φορέας να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων συμβάλλοντας με τις θέσεις του και τις προτάσεις του αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της οικονομικής κρίσης και τη διαμόρφωση σε συνεργασία με τους άλλους επιστημονικούς φορείς ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου για την περιφέρεια. Το όραμα του συνδυασμού Ενωτική Κίνηση Οικονομολόγων Δυτικής Μακεδονίας   επικεντρώνεται σε:
 
Eνα αναβαθμισμένο δημιουργικό και αξιόπιστο επιμελητήριο

που
1.Θα διαμορφώνει  προτάσεις για διέξοδο στα αναπτυξιακά αδιέξοδα της Δυτικής Μακεδονίας

και
2.Θα αντιμετωπίζει επάξια τα προβλήματα των μελλών του  δίνοντας ελπίδα και προοπτική  στους νέους

Κατά την παρουσίαση των υποψηφίων  του συνδυασμού και των βιογραφικών τους ο Κος Σιαμπανόπουλος τόνισε:
 
«Είναι οι περισσότεροι  νέα παιδιά με πολλές περγαμηνές σπουδών   αγωνιστές της ζωής στις δύσκολες συνθήκες που περνά η κοινωνία μας αλλά  ταυτόχρονα με πολλές ανησυχίες και προβληματισμούς για το μέλλον.

Είναι νέοι επιστήμονες που παρόλες τις αντιξοότητες δεν βολεύονται αλλά προσπαθούν για την επιβίωση ψάχνονται και ταυτόχρονα όμως διαθέτουν τον εαυτό τους στη κοινή προσπάθεια για να αλλάξουν τα πράγματα.»

Ολοκληρώνοντας και απευθυνόμενος προς τους δεκάδες νέους Οικονομολόγους και φίλους που παρευρίσκονταν στην εκδήλωση ανέφερε

«¨Είμαι πολύ τυχερός και ευτυχής που έχω μαζί μου μια τέτοια ομάδα ικανών νέων συναδέλφων και είμαι σίγουρος ότι δεν θα απογοητεύσουμε αυτούς που θα μας τιμήσουν.

Από εσάς θέλουμε  εφόσον σας πείσουμε να στηρίξετε την προσπάθεια μας απλώνοντας το μήνυμα της αλλαγής και  της  αναβάθμισης του επιμελητηρίου μας σε όλη την περιφέρεια έτσι ώστε να μετατραπεί σε ένα μεγάλο κύμα ανανέωσης και δημιουργικότητας μέσα από την ουσιαστική συμμετοχή όλων των συναδέλφων.»

Οι υποψήφιοι

A/A

Επώνυμο

Όνομα

Νομός

ΕΡΓΑΣΙΑ

1

ΔΑΝΙΗΛΟΠΟΥΛΟΥ

ΙΩΑΝΝΑ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΟΙΚΟΝ. ΠΑΝ/ΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ ΕΙΔ. ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ

2

ΚΑΛΤΣΙΟΣ

ΣΤΕΡΓΙΟΣ

ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΕΛΕΥΘ ΕΠΑΓ -ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

3

ΚΑΦΑΣΗ

ΕΛΕΝΗ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΡΕΥΝΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Α.Ε.- ΕΥΡΩΠ. ΠΡΟΓ/ΤΑ

4

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΚΟΖΑΝΗΣ

Σ.ΜΕΝΤΕΚΙΔΗΣ Α.Ε. – ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ

5

ΛΙΑΚΟΣ

ΕΥΘΥΜΙΟΣ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΛΕΥΘ ΕΠΑΓ.Γ-ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΦΟΡ/ΚΟΣ

6

ΠΑΠΟΥΛΚΑΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ

ΦΛΩΡΙΝΑΣ

Δ.Ο.Υ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ

7

ΣΙΑΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΩΝΙΟΣ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΛΕΥΘ ΕΠΑΓΓ.-ΛΟΓΙΣΤΗΣ-ΦΟΡ/ΚΟΣ

8

ΣΚΑΡΚΑΛΑΣ

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΕΛΕΥΘ ΕΠΑΓΓ.-ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ -ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

9

ΤΖΟΥΜΑΚΗΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ

ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

ΕΛΕΥΘ ΕΠΑΓΓ.-ΛΟΓΙΣΤΗΣ ΦΟΡ/ΚΟΣ

10

ΤΣΑΜΠΟΥΡΗΣ

ΦΩΤΙΟΣ

ΚΟΖΑΝΗΣ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

         

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.