250 νέα δενδρύλλια φυτεύτηκαν στην Καρυδίτσα στο πλαίσιο εθελοντικής δεντροφύτευσης – Βίντεο



250 δενδρύλλια φύτευσαν οι εθελοντές, που βρέθηκαν το πρωί της Κυριακής στην Τοπική Κοινότητα Καρυδίτσας, στο χώρο του γηπέδου και στο πάρκο του Αγίου Νικολάου.

Η συμμετοχή των εθελοντών ήταν ικανοποιητική, σε μία πρωτοβουλία που  διοργάνωσε η Τοπική Κοινότητα Καρυδίτσας σε συνεργασία με τον αθλητικό και εκπολιτιστικό σύλλογο της Τοπικής Κοινότητας, καθώς και το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων.  

Πρόκειται για την 7η  εθελοντική δεντροφύτευση που πραγματοποιείται τα 3 τελευταία χρόνια, που έχει σκοπό την κάλυψη όλων των κοινόχρηστων χώρων με πράσινο, επεσήμανε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Γιάννης Σκόρδας. Ο αρμόδιος αντιδήμαρχος για θέματα περιβάλλοντος κ. Γιάννης Παπαγεωργίου επεσήμανε πως «το Τμήμα Περιβάλλοντος του Δήμου Κοζάνης θα συνεχίσει να υλοποιεί ανάλογες περιβαλλοντικές δράσεις, όχι μόνο στην πόλης της Κοζάνης, θέλοντας να δώσουμε νέα πνοή στις Τοπικές Κοινότητες».  

Δείτε το βίντεο:

 

131118 ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΗ ΚΑΡΥΔΙΤΣΑ from Dimos Kozanis_Press Office on Vimeo.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.