Γ’ Εθνική: Συνεχίζουν μαζί… Με Παρασκευά στον πάγκο για την πρόκριση η Κοζάνη



Στον πάγκο της Κοζάνης θα παραμείνει τελικά ο Γιάννης Παρασκευάς, παρά την αρχική του απόφαση να παραιτηθεί. Για την πρόκριση κόντρα στον Καμπανιακό.

Μετά την ήττα της Κυριακής από τον Καμπανιακό, ο Έλληνας τεχνικός είχε θέσει την παραίτησή του στη διάθεση της διοίκησης.

Εν τέλει, ύστερα από ραντεβού που είχαν οι δύο πλευρές, αποφασίστηκε η από κοινού συνέχιση της συνεργασίας τους.

Υπάρχει απόλυτη στήριξη στον προπονητή με τον οποίο η ομάδα βρίσκεται σε σταθερά ανοδική πορεία από την ημέρα που ανέλαβε τα καθήκοντα του το καλοκαίρι του 2012 και ένα-δυο αποτελέσματα δεν μπορούσαν να κλονίσουν αυτή τη σχέση.

Την Κυριακή οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται ξανά την ομάδα του Καμπανιακού για τον θεσμό του κυπέλλου . Το πάθημα έγινε μάθημα για τους παίκτες του Παρασκευά , η ήττα από την ομάδα της Χαλάστρας αποτελεί παρελθόν και θα τα δώσουν όλα για την πρόκριση που θα τους φέρει στον τελικό  του ομίλου.

Ιντερνετική κάλυψη στο Κύπελλο

Τρία ματς της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής θα μεταδοθούν από ιστοσελίδα.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ: Το site gazzetta.gr θα προβάλει τρεις αναμετρήσεις για την 3η αγωνιστική της 1ης φάσης του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής. Πρόκειται για τους αγώνες Εθνικός Φιλιππιάδας-Λάρισα (16/11, 14:30), ΑΕΚ-Άγιος Νικόλαος (17/11, 14:30) και Ιωνικός-Κισσαμικός (17/11, 17:00).Στράντζαλης: Ευλογία που είμαι στην ΑΕΛ

Ματιές στα σπορ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.