Κατακεραυνώθηκε από όλους και τελικά… υπερψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός 2014 του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού

Το αναμορφωμένο, κάτω από τις οδηγίες της Κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) 30842/13 των υπουργών Οικονομικών και Εσωτερικών και τις προτάσεις-εντολές του Παρατηρητηρίου Οικονομικής Αυτοτέλειας των ΟΤΑ, σχέδιο Προϋπολογισμού 2014 του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού, ένα σχέδιο προϋπολογισμού δραματικών περικοπών και ακραίας λιτότητας  που υπολείπεται του προϋπολογισμού του 2013 περίπου κατά 50% (!), κατακεραυνώθηκε από όλες τις πτέρυγες στην ειδική συνεδρίαση της Τετάρτης 13 Νοεμβρίου 2013 και στο τέλος …υπερψηφίστηκε  κατά πλειοψηφία, με την υποσημείωση ότι θα αναμορφωθεί-τροποποιηθεί από την πρώτη συνεδρίαση του 2014! Το καταψήφισαν οι σύμβουλοι της μείζονος αντιπολίτευσης Μακρυγιάννης και Παπαδόπουλος Στ. και της ελάσσονος κα Τσίγκα.

Τα ισοσκελισμένα έσοδα και έξοδα του Προϋπολογισμού 2014 του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού ανέρχονται στο ποσό των 11.072.194 €, έναντι 21.456.580 € του αντίστοιχου περσινού Προϋπολογισμού 2013!

Γ.Μαστρ. 

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.