Το πρόγραμμα προληπτικής υγιεινής και αγωγής υγείας «Νοιάζομαι για την υγεία μου» στην Κοζάνη



Στα πλαίσια του προγράμματος Προληπτικής Υγιεινής και Αγωγής Υγείας ‘’ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΟΥ’’, που υλοποιείται για τέταρτη συνεχή χρονιά, από τον Τομέα Νοσηλευτικής του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, με τη συνεργασία της εταιρείας Coca-Cola Τρία Έψιλον, σας ενημερώνουμε ότι το Περιφερειακό Τμήμα ΕΕΣ Κοζάνης, με την υποστήριξη του Ιατρικού Συλλόγου της πόλης, από 18 έως 22 Νοεμβρίου και ώρα 8:00 – 17:00, θα φιλοξενήσει το πρόγραμμα, στα γραφεία του Τμήματος, οδός Διογένους 1 και Χαρισίου Μεγδάνη. Εθελοντές γιατροί της πόλης, νοσηλευτές και εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, θα παρέχουν δωρεάν προληπτικό έλεγχο υγείας στους πολίτες.Το 

Το πρόγραμμα «Νοιάζομαι για την Υγεία μου», έρχεται να ανταποκριθεί στην ανάγκη ενημέρωσης, πρόληψης και θωράκισης της υγείας, προσφέροντας εξετάσεις προληπτικής ιατρικής στους κατοίκους περιοχών της Αττικής και άλλων 15 νομών της χώρας, όπου εμφανίζονται υψηλά ποσοστά φτώχιας και ανεργίας.

Ο προληπτικός έλεγχος υγείας περιλαμβάνει τα ακόλουθα:

Έλεγχο Αρτηριακής Πίεσης
Ηλεκτροκαρδιογραφικό έλεγχο
Μέτρηση επιπέδων σακχάρου
Μέτρηση χοληστερόλης
Σπιρομέτρηση
Συμβουλευτική, οδηγίες και ενημέρωση

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.