Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: Υπογραφή σύμβασης για την επισκευή της στέγης του Κοινοτικού Καταστήματος στην Τ.Κ. Κρανιδίων



Τη σύμβαση για την εκτέλεση του έργου «Επισκευή στέγης στο κτίριο του Κοινοτικού Καταστήματος Τ.Κ. Κρανιδίων» υπέγραψε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος με τον ανάδοχο του έργου, παρουσία του  Προέδρου της Τ.Κ. Κρανιδίων Κώστα Αρίδα.
 
Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 43.139,00€ με ΦΠΑ που προβλέπει την πλήρη ανακατασκευή της στέγης του κτιρίου το οποίο θα εξυπηρετήσει τις ανάγκες του Μορφωτικού Συλλόγου Κρανιδίων.
 
«Είναι ένα έργο το οποίο ζητήθηκε με επίταση από την τοπική κοινωνία και τον πρόεδρο των Κρανιδίων και αποτελεί το πρώτο τμήμα της συνολικής παρέμβασης που θα υλοποιηθεί στο συγκεκριμένο κτίριο. Στον προϋπολογισμό και το τεχνικό πρόγραμμα του 2014 θα ενταχθεί και το δεύτερο τμήμα των εργασιών που απαιτούνται ώστε να παραδοθεί το κτίριο προς χρήση» ανέφερε ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού.
Αντίστοιχο έργο επισκευής στέγης θα υλοποιηθεί στο κτίριο του Κοινοτικού Καταστήματος της Τ.Κ. Βαθυλάκκου το οποίο στεγάζει και τις υπηρεσίες του τοπικού ιατρείου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.