Κοζάνη: Ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για το Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων σε απόρους



Από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και  Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης ανακοινώνεται ότι, ολοκληρώθηκαν από τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. οι διαδικασίες για το Πρόγραμμα Δωρεάν Διανομής Τροφίμων έτους 2013 και έχουν αποσταλεί στους φορείς εκπροσώπησης οι καταστάσεις των τελικών δικαιούχων.

Σύμφωνα με την Απόφαση κατανομής  του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, τα τρόφιμα  που θα διανεμηθούν φέτος στους δικαιούχους της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης διαμέσου των φορέων υλοποίησης (Ιερές Μητροπόλεις, Δήμοι, Σύλλογοι Πολυτέκνων, Τριτέκνων, Α.Μ.Ε.Α., Παλιννοστούντων, Καρκινοπαθών και Νεφροπαθών) θα είναι: Ζυμαρικά, Ελαιόλαδο εξαιρετικά παρθένο, Φέτα Π.Ο.Π., Γραβιέρα Κρήτης Π.Ο.Π. και Κασέρι Π.Ο.Π.

Η διανομή των τροφίμων στους φορείς υλοποίησης ξεκινά στις 12 Νοεμβρίου 2013. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στους φορείς που είχαν υποβάλλει αίτηση, προκειμένου να ενημερωθούν για το αν είναι δικαιούχοι του Προγράμματος καθώς και για τις ποσότητες, το χρόνο και τον τόπο παραλαβής των τροφίμων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.