Μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα δοθεί σε κυκλοφορία ο δρόμος Μικροβάλτου Λιβαδερού – Επίσκεψη του Γιάννη Σόκουτη στο έργο«Μέχρι τέλος Νοεμβρίου θα ολοκληρωθεί και θα δοθεί σε κυκλοφορία ο δρόμος Μικροβάλτου – Λιβαδερού». Αυτό τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο χώρο που εκτελούνται οι εργασίες διαπλάτυνσης και ασφαλτόστρωσης του δρόμου, συνοδευόμενος από το Δήμαρχο Σερβίων – Βελβεντού Βασίλη Κωνσταντόπουλο, τους Προέδρους των Τοπικών Κοινοτήτων Λιβαδερού Βασίλη Αγοραστό, Μικροβάλτου Κατερίνα Ζαραβίγκα, Τρανοβάλτου Βασιλική Παπανικοπούλου, και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Το μήκος του δρόμου που κατασκευάζεται είναι 7,2 χλμ. και ο προϋπολογισμός ανέρχεται σε 3.000.000 €. Το έργο είναι ενταγμένο στο Π.Ε.Π. Μακεδονίας Θράκης 2007 – 2013 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης [Ε.Τ.Π.Α.] και από Εθνικούς Πόρους.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.