Γ’ Εθνική: Ανάστατοι στα Γρεβενά – Ξεσπιτόνεται ο Πυρσός!

Ο Δήμαρχος Γρεβενών αποφάσισε να στείλει τον Πυρσό στο γήπεδο της Αμυγδαλιάς!!!

O Πυρσός Γρεβενών θα αγωνίζεται στο γήπεδο της Αμυγδαλιάς όπως ακούσετε στο παρακάτω βίντεο. Τα ερωτήματα που δημιουργούνται είναι τα εξής:…

1) Φταίει η αδιάφορη Διοίκηση ή ο Δήμος που μετά από δέκα ώρες ανάρτησης του βίντεο δεν γνωρίζει κάτι ούτε ο πρόεδρος, ούτε ο προπονητής, ούτε οι παίκτες γι’ αυτό το θέμα;

2) Πώς η αποκεντρωμένη περιφέρεια έδωσε άδεια στο γήπεδο της Αμυγδαλιάς που -ενώ έχει καταπληκτικό αγωνιστικό χώρο λόγω της φροντίδας των ανθρώπων της ομάδας- δεν πληροί στα αποδυτήρια ούτε τα βασικά (δεν έχει νερό και τα αποδυτήρια είναι εκτός αγωνιστικού χώρου).

3) Το σωματείο της ΑΦΣ Αμυγδαλιάς ενημερώθηκε για το εν λόγω θέμα;

Υ.Γ.1: Από ρεπορτάζ που κάναμε στο Δήμο, κλιμάκιο του Δήμου βρέθηκε στην Αμυγδαλιά -όπου ήδη ξεκίνησε η ασφαλτοδρόμηση και άλλες περατώσεις έργων για την καταλληλότητα του γηπέδου. Οι δε κάτοικοι υποδέχτηκαν την συγκεκριμένη κίνηση με χαρά μιας και θα γεμίσει με κόσμο το χωριό τους.

Υ.Γ.2: Όσoν αφορά το πότε θα γίνουν τα έργα; Άμεσα εάν βοηθήσει και ο καιρός. Περιμένουμε απάντηση εργολάβου για την έναρξη εργασιών. Ο Πυρσός φέρει παντελή άγνοια για το θέμα και τους έπιασε απροετοίμαστους το ίδιο το σωματείο της ΑΦΣ Αμυγδαλιάς, αφού το γήπεδο μοιράζονται οι εξής ομάδες: ΑΟ Σειρήνας και ΑΦΣ Αμυγδαλιάς.

Αναμένουμε αντιδράσεις και αποτελέσματα.

(Λουκάς Νίκου)

vatolakkiotis.blogspot.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.