Παρουσίαση Βιβλίου «Ταξιδιωτικός Οδηγός» του Γιάννη Βούρου



Ο Οργανισμός Αθλητισμού – Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Κοζάνης και η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης παρουσιάζουν το βιβλίο του Γ. Βούρου «Ταξιδιωτικός Οδηγός». Για το βιβλίο θα μιλήσουν η φιλόλογος κα Όλγα Ντέλλα, ο δημοσιογράφος κ. Ηλίας Κουτσούκος και η Δρ Ανθρωπιστικών Σπουδών κα Όλγα Κούρτογλου.

Ο Γιάννης Βούρος γεννήθηκε το 1953 στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Πολεοδομία στο London School of Economics. Από το 1980 ασχολείται συστηματικά με τη ζωγραφική. Με την ιδιότητα του ζωγράφου έχει πραγματοποιήσει 13 ατομικές εκθέσεις, συμμετείχε σε περισσότερες από 140 ομαδικές και έχει βραβευτεί στο διεθνή διαγωνισμό “Art and Poverty”, Ankara, 2005. Κείμενά του έχουν δημοσιευτεί από το 1992 μέχρι σήμερα στα περιοδικά Παρέμβαση, Τζαζ & jazz, Πολύγυρος, ΕΝΕΚΕΝ, Ο Σίσυφος και Τέχνης ίχνη, καθώς και στο dreaming-in-the-mist.blogspot.com.

Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2013 στις 7.00 μ.μ. στη Δημοτική Χαρτοθήκη «Αρχοντικό Λασσάνη».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.