Δόθηκε σε κυκλοφορία το τμήμα του εθνικού δρόμου Κοζάνης – Λάρισας από Βαθύλακκο έως στροφές ΟΑΕΔΠαραδόθηκε σήμερα στην κυκλοφορία το τμήμα από Βαθύλακκο έως στροφές ΟΑΕΔ του εθνικού δρόμου Κοζάνης – Λάρισας.

Με το τμήμα αυτό ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της βελτίωσης και  διαπλάτυνσης του δρόμου καθώς περιλαμβάνονταν και το τμήμα διασταύρωση Βελβεντού – Σέρβια που ανασκευάστηκε παλαιότερα.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της πρώτης φάσης ανέρχεται στα 2.800.000 €, με χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας.

Να σημειωθεί ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες ξεκινά η δεύτερη φάση του έργου που περιλαμβάνει τα τμήματα από στροφές ΟΑΕΔ έως τα Πετρανά και από τα Σέρβια μέχρι τη διασταύρωση προς Αυλές.

Σε δηλώσεις τους τόσο ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής όσο και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης του έργου που βελτιώνει αισθητά το συγκεκριμένο τμήμα του εθνικού δρόμου με αποτέλεσμα την ασφαλέστερη διέλευση των οχημάτων.

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.