Ιατρική ενημέρωση για τις συνήθεις παθήσεις του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος στην Αιανή

Ο Δήμος Κοζάνης, επιδεικνύοντας ευαισθησία σε θέματα που άπτονται της υγείας των πολιτών, συνεχίζει για 2η συνεχή χρονιά τον κύκλο ιατρικών ενημερώσεων που πραγματοποιεί στις τοπικές κοινότητες, σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Κοζάνης.
 
Στόχο της διοργάνωσης αυτών των εκδηλώσεων αποτελεί η ενημέρωση των δημοτών σε θέματα που αφορούν τον ευαίσθητο τομέα της υγείας και κυρίως συχνές  παθήσεις που τους ταλαιπωρούν. Στο τέλος της κάθε ενημέρωσης θα παρέχεται η δυνατότητα στους παρευρισκόμενους να  υποβάλουν τις ερωτήσεις που επιθυμούν στους ιατρούς.

Ο κύκλος των φετινών ιατρικών ενημερώσεων ξεκινά με θέμα: «Συνήθεις παθήσεις του κατώτερου ουροποιητικού συστήματος», ενημέρωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  3 Νοεμβρίου 2013, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Πνευματικού κέντρου Αιανής, στις 11:00 π.μ.. Για το ζήτημα θα μιλήσουν οι Αγγελόπουλος Άγγελος, Ουρολόγος και     Ζώτος  Κωνσταντίνος, Ουρολόγος-Ανδρολόγος.

Την εκδήλωση υποστηρίζουν η Δημοτική Κοινότητα Αιανής, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αιανής και ο Σύλλογος Γυναικών Αιανής.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.