Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο OctoberVesp από το Vespa Club ΚοζάνηςΜε συνολικά 140 συμμετοχές από πολλά μέρη της χώρας, μέλη των κλαμπ Vespa, πέρασαν το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου στην Κοζάνη στο πρώτο OctoberVesp, που διοργάνωσε το Vespa Club της πόλης.

Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και η Κοζάνη για τρεις μέρες έγινε το επίκεντρο της βέσπας.

Οπως είπε ο γραμματέας του Vespa Club Κοζάνης Νίκος Μαχαίρας «υπήρξε ένα μοναδικό κλίμα που δεν το συναντάμε κάθε μέρα. Η βέσπα εκτός από καθημερινό μέσο μεταφοράς είναι άποψη και τρόπος ζωής. Άτομα κάθε ηλικίας συνυπήρξαν για ένα τριήμερο στην Κοζάνη, διασκεδάζοντας και κάνοντας όμορφες διαδρομές».

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ ήταν πλούσιο και περιλάμβανε μεταξύ άλλων το γύρο της λίμνης του Πολυφύτου, επισκέψεις σε Βελβεντό και Αιανή, ακόμα και απόσταξη τσίπουρου σε καζάνι.

«Είχαμε συμμετοχές από Αθήνα, Καβάλα, Κεφαλονιά, Γιάννενα. Θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για του χρόνου και συγκεκριμένα για το OctoberVesp 2014» λέει ο Νίκος Μαχαίρας.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΟΥΤΙΔΗΣ
Ο ΧΡΟΝΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.