Η Δημοτική Κίνηση χαιρετίζει την απόφαση του ΣΥΡΙΖΑ ΚοζάνηςΗ Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη, Τόπος να ζεις» χαιρετίζει την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης με την οποία συνεχίζει να τη στηρίζει, σεβόμενη την ανεξαρτησία της, με στόχο τη νίκη στις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

Η ευθύνη που απορρέει από τη στήριξη κομματικών φορέων, συλλογικοτήτων και πολιτών του Δήμου μας είναι ιδιαίτερα μεγάλη και κάνει την ανάγκη διεύρυνσης, συμμετοχής και δράσης ακόμη πιο επιτακτική έτσι ώστε να δημιουργηθεί το πλειοψηφικό ρεύμα εκείνο που θα φέρει την αλλαγή στο Δήμο Κοζάνης.

Η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη, Τόπος να ζεις» με ιδεολογική της αφετηρία τη διακήρυξή της και τις αρχές ισότητας και αυτονομίας και βάση λειτουργίας τις αμεσοδημοκρατικές της διαδικασίες μέσα από τη Γενική της Συνέλευση, τις θεματικές ομάδες και τη συντονιστική της επιτροπή συνεχίζει μετά από 3,5 χρόνια να αγωνίζεται για ένα καλύτερο, για ένα διαφορετικό Δήμο Κοζάνης με συνεχή παρουσία στα δημοτικά συμβούλια, με έλεγχο και κριτική στα πεπραγμένα της δημοτικής αρχής, με πολιτικές και κινηματικές παρεμβάσεις, με δράσεις αλληλεγγύης και πολιτισμού αλλά και με τεκμηριωμένες προτάσεις για κάθε θέμα αποφεύγοντας τη στείρα, παλαιοκομματική αντιπαράθεση για λόγους εντυπώσεων.

Διεκδικώντας μια ανεξάρτητη και αγωνιστική τοπική αυτοδιοίκηση, θέτοντας ως κέντρο διεκδικήσεων τον πολίτη και τις ανάγκες του και παραμένοντας ανοιχτή επιδιώκοντας νέες συνεργασίες πάντα σκεπτόμενη παγκόσμια και δρώντας τοπικά είναι βέβαιο ότι η Δημοτική Κίνηση «Κοζάνη, Τόπος να ζεις»  μπορεί να αποτελέσει την καλύτερη επιλογή των πολιτών του δήμου Κοζάνης στις επόμενες εκλογές, αφού το πρόταγμα και ο στόχος μας είναι η νίκη και η ανατροπή των αυτοδιοικητικών δεδομένων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.