Μετωπική σύγκρουση δυο αυτοκινήτων στο 5 χλμ Νεάπολης -Τσοτυλίου



Μετωπική σύγκρουση δυο Ι.Χ.αυτοκινήτων, με 2 τραυματίες, σημειώθηκε χθες στις 10:35 το πρωί στο 5 χλμ Νεάπολης Τσοτυλίου παλαιά εθνική οδό Κοζάνης – Ιωαννίνων. Στο συμβάν,  επενέβησαν δυο οχήματα του κλιμακίου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας  Νεάπολης με 5 άντρες και απεγκλώβισαν δύο επιβάτες οι οποίοι μεταφέρθηκαν τραυματισμένοι στο νοσοκομείο της Κοζάνης.

Το ένα όχημα με οδηγό κάτοικο από την  Νεάπολη  ετών 36 με καταγωγή από τη Βουλγαρία έπεσε επάνω στο ΙΧ που επέβαιναν ένας νεαρός ετών  22 – το όνομά του είναι στην διάθεσή μας – με τη μητέρα του, με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση των δυο οχημάτων.

Ο Βούλγαρος κάτοικος της Νεάπολης   σύμφωνα με  πληροφορίες τραυματίστηκε βαρύτητα και η κατάσταση του είναι ιδιαίτερα σοβαρή και έχει μεταφερθεί από το Νοσοκομείο της Κοζάνης, στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης, αλλά δεν υπάρχουν ακόμα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

tovoion.com

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.