Όργιο παράνομης κυκλοφορίας φορτηγών στα ορυχεία

“Λαβράκι” έβγαλαν οι έλεγχοι κλιμακίου του ΣΔΟΕ, της Επιθεώρησης Εργασίας και της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών στα ορυχεία της ΔΕΗ στο Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, καθώς βεβαιώθηκαν πάνω από 90 παραβάσεις παράνομης κυκλοφορίας φορτηγών και οχημάτων στους χώρους εργασίας της ΔΕΗ.

Ειδικότερα, το τελευταίο διάστημα οι αστυνομικές διευθύνσεις της περιοχής του Λεκανοπεδίου έχουν ξεκινήσει τακτικούς ελέγχους στα Ορυχεία της ΔΕΗ οργανώνοντας κοινές επιχειρήσεις- εξορμήσεις, με την συμμετοχή υπαλλήλων του Σ.Δ.Ο.Ε., της Επιθεώρησης Εργασίας και της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών

Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία των αρμόδιων υπηρεσιών της αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης για το διάστημα από 17 Σεπτεμβρίου 2013 έως 14 Οκτωβρίου 2013 στα Ορυχεία της ΔΕΗ πραγματοποιήθηκαν 226 έλεγχοι σε Ι.Χ.Φ., Δ.Χ.Φ. και Μ.Ε. και βεβαιώθηκαν 57 παραβάσεις, Αντίστοιχα στα Ορυχεία της δικαιοδοσίας της αστυνομικής Διεύθυνσης Φλώρινας για το διάστημα 17 Σεπτεμβρίου 2013 έως 7 Οκτωβρίου 2013 πραγματοποιήθηκαν 178 έλεγχοι σε φορτηγά οχήματα και βεβαιώθηκαν 37 παραβάσεις.

Το Εργατικό Κέντρο Πτολεμαΐδας καλεί τη ΔΕΗ να συνεχίσει και να εντείνει τις προσπάθειες και τους ελέγχους προκειμένου το φαινόμενο των παράνομων φορτηγών και της μαύρης εργασίας να εξαλειφθεί πλήρως.

e-ptolemeos.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.