ΠΑΜΕ Εορδαίας: Να μην ανοίξει κανένα κατάστημα την Κυριακή 3 Νοέμβρη!



Η Γραμματεία Εορδαίας του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής να δώσουν ενιαία και συντονισμένα, μαζί με τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες, τους άνεργους ηχηρή απάντηση ενάντια στην κατάργηση της Κυριακής αργίας με τη συμμετοχή τους στην απεργία που προκήρυξε η Ομοσπνδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας και συμμετέχει το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας την πρώτη μέρα εφαρμογής του νόμου.

Να μην ανοίξει κανένα κατάστημα την Κυριακή 3 Νοέμβρη.

Μόνοι ωφελημένοι θα είναι οι πολυεθνικές και οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων προκειμένου να συγκεντρώσουν στα χέρια τους το εμπόριο, εξοστρακίζοντας από την αγορά, τους αυτοαπασχολούμενους και εντείνοντας την εκμετάλλευση των εργαζομένων.

Να σημάνει γενικός ξεσηκωμός σε κάθε χώρο δουλειάς. Να μην ανεχθεί κανένας εργαζόμενος τις συνθήκες της σύγχρονης εξαθλίωσης και να έχει συνεχή δράση με αποκορύφωμα την πανεργατική απεργία την Τετάρτη 6 Νοέμβρη.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.