ΠΑΜΕ Εορδαίας: Να μην ανοίξει κανένα κατάστημα την Κυριακή 3 Νοέμβρη!

Η Γραμματεία Εορδαίας του ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους της περιοχής να δώσουν ενιαία και συντονισμένα, μαζί με τους αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες, τους άνεργους ηχηρή απάντηση ενάντια στην κατάργηση της Κυριακής αργίας με τη συμμετοχή τους στην απεργία που προκήρυξε η Ομοσπνδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας και συμμετέχει το Συνδικάτο Εμποροϋπαλλήλων και Υπαλλήλων Υπηρεσιών Εορδαίας την πρώτη μέρα εφαρμογής του νόμου.

Να μην ανοίξει κανένα κατάστημα την Κυριακή 3 Νοέμβρη.

Μόνοι ωφελημένοι θα είναι οι πολυεθνικές και οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων προκειμένου να συγκεντρώσουν στα χέρια τους το εμπόριο, εξοστρακίζοντας από την αγορά, τους αυτοαπασχολούμενους και εντείνοντας την εκμετάλλευση των εργαζομένων.

Να σημάνει γενικός ξεσηκωμός σε κάθε χώρο δουλειάς. Να μην ανεχθεί κανένας εργαζόμενος τις συνθήκες της σύγχρονης εξαθλίωσης και να έχει συνεχή δράση με αποκορύφωμα την πανεργατική απεργία την Τετάρτη 6 Νοέμβρη.

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.