Σε εξέλιξη οι εργασίες για την κατασκευή δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων στο Μαυροδέντρι του Δήμου Κοζάνης



Σε τροχιά υλοποίησης βρίσκεται το έργο «εσωτερικό και εξωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων της τοπικής κοινότητας Μαυροδενδρίου».

Το έργο που είναι προϋπολογισμού 3.257.000,00 ευρώ, περιλαμβάνει τις  εργασίες που απαιτούνται για την κατασκευή του δικτύου αποχέτευσης ακαθάρτων του οικισμού, του καταθλιπτικού αγωγού του αντλιοστασίου Μαυροδενδρίου που διοχετεύει τα λύματα προς τις εγκαταστάσεις επεξεργασίας λυμάτων στην ΒΙ.ΠΕ. Κοζάνης, των ιδιωτικών συνδέσεων του δικτύου αποχέτευσης των ακαθάρτων προς τους καταναλωτές, του αντλιοστασίου ανύψωσης ακαθάρτων και κτηρίου ηλεκτροπαραγωγού ζεύγους σε χέρσα έκταση της Τοπικής Κοινότητας, την εγκατάσταση διάταξης ασύρματης μετάδοσης σημάτων για τον τηλεχειρισμό και τηλεέλεγχο του αντλιοστασίου, την εγκατάσταση μεταλλικής περίφραξης στο προς κατασκευή αντλιοστάσιο ακαθάρτων.  

Το χώρο όπου πραγματοποιούνται οι εργασίες επισκέφθηκε ο δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, Βαγγέλη Καραπάτσιο, καθώς και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μαυροδενδρίου, Αλμασίδη Χρήστο.

Δείτε το βίντεο:

 

131017 ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΜΑΥΡΟΔΕΝΤΡΙΟΥ from Dimos Kozanis on Vimeo.

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.