Ξεκινά η ανάπλαση της βόρειας εισόδου της Πτολεμαϊδας και του αύλειου χώρου του ΕΑΚ



Οι συμβάσεις δύο σημαντικών έργων υπογράφτηκαν την Παρασκευή μεταξύ Δημάρχου Εορδαίας και αναδόχων εταιρειών.

Πρόκειται για τα έργα της ανάπλασης της βόρειας εισόδου της πόλης και την ανάπλαση του αύλειου χώρου του ΕΑΚ Πτολεμαίδας.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση μετά από μια δύσκολη διαδρομή μέχρι να γίνει η δημοπράτηση, να υπογράφουμε τη σύμβαση ανάπλασης της βόρειας εισόδου της πόλης. Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερα σημαντικό, προϋπολογισμού 3.300.000 ευρώ, το οποίο θα αναβαθμίσει λειτουργικά και αισθητικά την περιοχή προς όφελος των κατοίκων της, αλλά και των επισκεπτών, δίνοντας στην βόρεια είσοδο μια ελκυστική όψη» τόνισε η δήμαρχος Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου για το έργο της ανάπλασης της βόρειας εισόδου.

Σε ότι αφορά στον αύλειο χώρο του ΕΑΚ Πτολεμαϊδας, η δήμαρχος Εορδαίας επισήμανε ότι θα αποκτήσει περιπατητικούς διαδρόμους, παιδική χαρά, αλλά και skate-park, ενώ ευχαρίστησε τόσο τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων Χαράλαμπο Παναγιωτίδη, αλλά και τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ Χρήστο Κεσκερίδη που μέσα από τη συνεργασία και την καταγραφή των αναγκών συνέβαλαν στο να προχωρήσει το έργο. Όπως ανέφερε η κ. Βρυζίδου είναι δύο μεγάλα έργα που αποτελούν μέρος της συνολικής προσπάθειας ανάπλασης περιοχών της Πτολεμαίδας.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Χαράλαμπος Παναγιωτίδης έδωσε τα τεχνικά χαρακτηριστικά των έργων, ενώ οι εκπρόσωποι των αναδόχων εταιρειών Χρήστος Καρκαντός για τη Solis Τεχνική που ανέλαβε την ανάπλαση της βόρειας εισόδου και Βαγγέλης Σεκκουλίδης που ανέλαβε την ανάπλαση του αύλειου χώρου του ΕΑΚ τόνισαν ότι θα τηρηθούν τα χρονοδιαγράμματα, με στόχο την έγκαιρη και ποιοτική ολοκλήρωση των έργων.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.