«Ενθάρρυνση και Υποστήριξη της Απασχόλησης στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης»: Τα κτιτήρια επιλογής των ωφελουμένων



Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Προεργασία» στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «Ενθάρρυνση και Υποστήριξη της Απασχόλησης στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης» και των σχετικών προκηρύξεων που δημοσιεύθηκαν στις 26/6/2013 και των παρατάσεών τους που δόθηκαν στις 17/7/2013, ανακοινώνει τα αποτελέσματα επιλογής των τριών κατηγοριών ωφελουμένων, ήτοι:

1. Ανέργων εγγεγραμμένων στα Μητρώα Ανεργίας του ΟΑΕΔ
2. Νέων επιστημόνων
3. Αγροτών/ισών ασφαλισμένων στον ΟΓΑ

Οι τελικοί πίνακες διαμορφώθηκαν ύστερα από αξιολόγηση των φακέλων υποψηφιότητας που υποβλήθηκαν με βάση τα ακόλουθα κριτήρια ανά κατηγορία:

Κριτήρια 1ης κατηγορίας
Ανεργία, Αριθμός προστατευομένων μελών, Οικογενειακό εισόδημα, Ηλικία, Εκπαιδευτικό επίπεδο

Κριτήρια 2ης κατηγορίας
Αριθμός προστατευομένων μελών, Ηλικία, Εργασιακή εμπειρία

Κριτήρια 3ης κατηγορίας
Αριθμός προστατευομένων μελών, Ηλικία

Αναλυτικότερα:

Για την 1η κατηγορία ωφελουμένων κατατέθηκαν 644 αιτήσεις και επιλέχθηκαν 79 ωφελούμενοι, όσοι δηλαδή προβλέπονται στο εγκεκριμένο σχέδιο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης.

Για την 2η κατηγορία ωφελουμένων κατατέθηκαν 25 αιτήσεις, εκ των οποίων επιλέχθηκαν οι 23, ενώ 2 απορρίφθηκαν επειδή οι υποψήφιοι δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις συμμετοχής. Για την κατηγορία αυτή των ωφελουμένων θα υπάρξει συμπληρωματική προκήρυξη για την κάλυψη των υπολοίπων 47 θέσεων που προβλέπονται στο εγκεκριμένο σχέδιο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης.  

Για την 3η κατηγορία ωφελουμένων κατατέθηκαν 30 αιτήσεις, εκ των οποίων επιλέχθηκαν οι 22, ενώ 8 απορρίφθηκαν επειδή οι υποψήφιοι δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις συμμετοχής. Για την κατηγορία αυτή των ωφελουμένων θα υπάρξει συμπληρωματική προκήρυξη για την κάλυψη των υπολοίπων 18 θέσεων που προβλέπονται στο εγκεκριμένο σχέδιο της Αναπτυξιακής Σύμπραξης.

Οι πίνακες των αποτελεσμάτων και των τριών κατηγοριών ωφελουμένων έχουν αναρτηθεί στις ιστοσελίδες: www.anko.gr και www.pro-ergasia.eu και ακολουθήθηκε αυστηρά η προβλεπόμενη από τον Οδηγό Παρακολούθησης και Διαχείρισης του Προγράμματος διαδικασία δημοσιοποίησης.

Ο Πρόεδρος της Α.Σ. «Προεργασία»
Ιωάννης Σόκουτης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.