Συμμετοχή του Επιμελητηρίου Κοζάνης στην έκθεση: «Ανατολική Μακεδονία και Θράκη 2013»



Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ικανοποιητικό αριθμό μελών του, θα συμμετάσχει στην 22η Πανελλήνια Εμπορική Έκθεση «ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΡΑΚΗ 2013», που θα πραγματοποιηθεί, υπό την οργανωτική ευθύνη της ΔΕΘ ΑΕ, από 14 έως 17 Νοεμβρίου 2013 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης στην Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής.
Η έκθεση, αποτελώντας σημείο συνάντησης επιχειρήσεων και εμπορικών επισκεπτών και προσελκύοντας κάθε χρόνο και περισσότερους επαγγελματίες αλλά και καταναλωτικό κοινό με έντονο εμπορικό ενδιαφέρον, έχει στόχο τη δημιουργία εύφορου εδάφους για την ανάπτυξη συνεργασιών και συμφωνιών.

Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην έκθεση, να επικοινωνήσουν και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου (εργάσιμες ημέρες και ώρες, τηλέφωνο 2461041693, κα Δούσιου).    

Επισημαίνεται στους ενδιαφερόμενους ότι θα συμμετάσχουν ενιαία σε περίπτερο που θα εκμισθώσει το Επιμελητήριο Κοζάνης, ενώ τα υπόλοιπα έξοδα (μεταφορά προϊόντων, μετάβαση και διαμονή), θα επιβαρύνουν τους ίδιους.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.