Ξεκινά η λειτουργία των ΚΕΦ σε Νεάπολη- Σιάτιστα

Η έναρξη της λειτουργίας των δύο(2) Κέντρων Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων σε Νεάπολη και Σιάτιστα, αναμένεται τις επόμενες ημέρες σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αρμοδίων υπηρεσιών.

Μετά το κλείσιμο των ΔΟΥ στις δύο πόλεις του Βοΐου, η δημοτική αρχή σε απόλυτη συνεργασία με τους φορείς της περιοχής, με επιχειρήματα προς το Υπουργείο Οικονομικών, είχαν τονίσει την ανάγκη λειτουργίας των δύο συγκεκριμένων υπηρεσιών οι οποίες θα εξυπηρετούν κανονικά τους πολίτες, σε φορολογικά θέματα, προκειμένου να μην ταλαιπωρηθούν με άσκοπες και χρονοβόρες μετακινήσεις στο κέντρο του Νομού.

Η έναρξη της λειτουργίας του ΚΕΦ Νεάπολης ξεκινά εντός των ημερών, ενώ αυτό της Σιάτιστας από τις αρχές Νοεμβρίου, επαναφέροντας έτσι την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών στο Βόιο.

Η λειτουργία των ΚΕΦ αποτέλεσε δέσμευση της δημοτικής αρχής προς τους πολίτες του Βοΐου, όσο και αν κάποιοι προσπάθησαν όλο αυτό το διάστημα να δημιουργήσουν κλίμα περί αδράνειας και ανούσιων υποσχέσεων. Σε δήλωση της η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, τόνισε πως «η σοβαρή και τεκμηριωμένη προσπάθεια έφερε το αποτέλεσμα που επιθυμούσαμε, ενάντια στις Κασσάνδρες που έθεταν με τη στάση τους εμπόδια στη λειτουργία των ΚΕΦ» .

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.