Τον ύμνο της Πτολεμαϊδας παρέδωσε ο Σύλλογος Τροβαδούρων Πτολεμαϊδας

Τον ύμνο της Πτολεμαϊδας παρέδωσε τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου, παραμονή του εορτασμού της εθνικής επετείου της πόλης, ο Σύλλογος Τροβαδούρων Πτολεμαϊδας στη Δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου.

Ο ύμνος στην Πτολεμαίδα είναι σε ποίηση Θεόδωρου Κόλλια, μελοποιημένος από τον Κωνσταντίνο Καλογήρου.

«Παραδίδουμε στη δήμαρχο Εορδαίας με υπερηφάνεια τον πρώτο ύμνο της πόλης» είπε ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Δεληκώστας.

Ιδιαίτερα συγκινημένη η κ. Βρυζίδου, ευχαρίστησε τους Τροβαδούρους εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου, αλλά και όλων των πολιτών για τη σημαντική αυτή χειρονομία. «Το ιδιαίτερο είναι ότι υπήρξε η έμπνευση για κάτι μεγάλο και σημαντικό για τον τόπο. Εκφράσατε την αγάπη και την ευαισθησία σας, με αυτή σας την πρωτοβουλία. Σας ταιριάζουν έπαινοι, καθώς καταθέσατε κομμάτι απο την ψυχή σας. Σας ευχαριστώ και εύχομαι πάντα ο τόπος αυτός να έχει ανθρώπους που νοιάζονται και συμβάλλουν στη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής και της συνεργασίας» είπε η κ. Βρυζίδου, απευθυνόμενη στα μέλη του συλλόγου.

Ο ύμνος κοσμεί την είσοδο του δημαρχείου Εορδαίας και το γραφείο της δημάρχου.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.