Διπλό πρόκρισης στο Κορδελιό η Κοζάνη



Η Κοζάνη πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση επικράτησε με 2-0 του Οδυσσέα στο Κορδελιό και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Γ΄ Εθνικής.

Οι ”ερυθρόλευκοι” άνοιξαν το σκορ στο 20΄με σουτ του Χαματάι, ενώ στο 39΄ο Κάλφας με κεφαλιά σημείωσε το 0-2. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Άγγελος Βιλανάκης δεν μπόρεσε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Κοκκινίδη που απέκρουσε. Στην επόμενη φάση του Κυπέλλου η Κοζάνη θα αντιμετωπίσει τον Καμπανιακό.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Οδυσσέας Κορδελιού (Βυζαρμάνης): Παπαϊωάνου, Ευθυμιάδης, Αντωνιάδης (46΄Σαλακίδης), Μπέλης (80΄Βάλας), Κομνηνάκης, Κουτσίδης, Παπαδόπουλος, Νικολαΐδης, Βιλανάκης Κ. (46΄ Καραχαλίδης), Βιλανάκης Αγγ., Κοτσαρίδης

Κοζάνη (Παρασκευάς): Κοκκινίδης, Στεργιόπουλος, Συμεωνίδης, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Βασίλιεβιτς (56΄Μαλούτας), Χαματάι, Μπουλγκουρίδης (5΄Τσικόπουλος), Πιπινίκας, Ταφαρλής, Τραυλός.

metropolisradio.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.