Ραχήλ Μακρή: Το success story της Συγκυβέρνησης καταρρέει σαν χάρτινος πύργος



Η “πετυχημένη” αποκρατικοποίηση της Ολυμπιακής, που αποτελεί σημαία της Συγκυβέρνησης για τις προσπάθειες εκποίησης της δημόσιας περιουσίας, κατέρρευσε ως χάρτινος πύργος. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή σε Δελτίο Τύπου της 9ης Οκτωβρίου, διαπιστώνει ότι η εταιρία στο άμεσο μέλλον θα αναγκαζόταν να βάλει λουκέτο.

Το 2008 ο πρωτεργάτης του ξεπουλήματος της Ολυμπιακής κ. Χατζηδάκης δήλωνε ότι υφίστανται κερδοφόρα δρομολόγια της Ολυμπιακής και “Άρα ο ιδιώτης επενδυτής θα έπρεπε να είναι και αφελής να μην θέλει να συμμετάσχει στο διαγωνισμό. Να έχει και ένα σίγουρο κέρδος και να το χάσει”. Αποδεικνύεται, εκ των πραγμάτων, ότι τους κυβερνώντες ενδιαφέρει μόνο το σίγουρο κέρδος των ιδιωτών και όχι το κόστος για το κοινωνικό σύνολο.

Συγχαρητήρια κ. Χατζηδάκη για το success story της Κυβέρνησης σας, το οποίο δημιουργεί ιδιωτικά μονοπώλια και αφορά μόνο τους κομματικούς σας φίλους και όχι τους Έλληνες Πολίτες.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.