Πρόσκληση στην εκδήλωση «Κάνοντας τα Πράγματα να Συμβούν» στα πλαίσια του Money Show

Με την εκδήλωση «Κάνοντας τα Πράγματα να Συμβούν» το Innovation Farm, το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Κοζάνης, προσκαλούν ενδιαφερόμενους φοιτητές, νεοφυή σχήματα και επιχειρηματίες σε ένα workshop ανάπτυξης καινοτόμου επιχειρηματικότητας στα πλαίσια του Money Show στην Κοζάνη στις 12 Οκτωβρίου και ώρα 14:00 -18:00 στο ξενοδοχείο «Αλιάκμων».

 
Στα πλαίσια της εκδήλωσης θα παρουσιαστούν ο γνωστός επιταχυντής νεοφυών επιχειρήσεων Stage One που επανέρχεται δριμύτερος ως STAGE ONE SEASON 2 http://stageone.innovationfarm.eu/ που αξιοποιεί τις πολύτιμες εμπειρίες από τα όσα έγιναν στην πρώτη υλοποίηση. Επίσης θα παρουσιαστεί το καινοτόμο πρόγραμμα αναδιοργάνωσης υφισταμένων επιχειρήσεων «Redaptor» που λανσάρεται για πρώτη φορά.

 
Οι αποδέκτες των Redaption Services θα είναι οι επιχειρήσεις που είναι αποφασισμένες να προχωρήσουν με δραστικά βήματα σε όποιες γενναία αλλαγές είναι απαραίτητες προκειμένου να αλλάξουν το επιχειρηματικό τους μοντέλο και να διεκδικήσουν πάλι μια θέση στην αγορά ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι πρέπει να επανεκκινήσουν ως startups. Περισσότερα για το Innovation Farm μπορεί κανείς να μάθει επισκεπτόμενος την σελίδα του στο http://innovationfarm.eu/

 
Θα χαρούμε να σας δούμε στην εκδήλωσή μας.

Με εκτίμηση,
 

Στράτος Βλασακίδης
svlasakidis@innovationfarm.eu
ICT Manager

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.