Θετικός ο απολογισμός για την εμποροπανήγυρη της Κοζάνης



Θετικός κρίνεται ο απολογισμός για την φετινή εμποροπανήγυρη της Κοζάνης, καθώς σύμφωνα με την Οικονομική Υπηρεσία του Δήμου, παρά τις μειωμένες τιμές, τα συνολικά εισπραχθέντα από το φετινό «Νιάημερο» ανήλθαν στα 128.857,50 ευρώ.

Η διεξαγωγή της εμποροπανήγυρης πραγματοποιήθηκε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, παρά το πλήθος των εκθετών και δεδομένης της απουσίας συνδρομής από την Δημοτική Αστυνομία. Εξαίρεση αποτέλεσε η πρώτη ημέρα όπου λόγω της καταιγίδας δόθηκε παράταση μιας ημέρας.

Στην άρτια οργάνωση συνέδραμαν οι υπηρεσίες του Δήμου Κοζάνης, Οικονομική Υπηρεσία, Υπηρεσία Καθαριότητας και Τεχνική Υπηρεσία, καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και οι ίδιοι εκθέτες, στους οποίος ο Δήμος Κοζάνης εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του.

Συγκεκριμένα ευχαριστεί την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, την Διεύθυνση Ασφάλειας Κοζάνης, την Τροχαία Κοζάνης, την Πυροσβεστική, το ΣΔΟΕ, καθώς και το Τμήμα Περιβαλλοντικής Υγιεινής και Υγειονομικού Ελέγχου, για την συνδρομή τους στην εύρυθμη λειτουργία του «Νιάημερου».

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.