Σύσκεψη των Περιφερειακών Κλιμακίων (Π.Κ) της Π.Ο.Σ.Ε.Η. στην πόλη της Κοζάνης



Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Κοζάνης το Επιμελητήριο Κοζάνης  και η Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας συνδιοργανώνει μαζί με τα Σωματεία Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων της Δυτικής Μακεδονίας Γρεβενών, Καστοριάς, Φλώρινας, την Σύσκεψη των Περιφερειακών Κλιμακίων (Π.Κ) Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η) στην πόλη της Κοζάνης.

Η Σύσκεψη των Π.Κ Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και ώρα 10:30 π.μ, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κοζάνης στο κτίριο «Κοβεντάρειο».

Στη σύσκεψη των Π.Κ Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας της Π.Ο.Σ.Ε.Η θα παραβρεθεί ο Πρόεδρος Π.Ο.Σ.Ε.Η και εκπρόσωποι του Δ.Σ της Π.Ο.Σ.Ε.Η, τα Διοικητικά Συμβούλια και οι Αντιπρόσωποι των Σωματείων – Μελών της Π.Ο.Σ.Ε.Η από την Δυτική & Κεντρική Μακεδονία, δηλαδή των Σωματείων Αλεξάνδρειας, Βέροιας, Γρεβενών, Θεσσαλονίκης, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Νάουσας, Πέλλας, Πιερίας, Φλώρινας & Χαλκιδικής.

Αντικείμενο της σύσκεψης των Π.Κ Δυτικής & Κεντρικής Μακεδονίας της Π.Ο.Σ.Ε.Η, θα είναι η ενημέρωση σχετικά με τις νέες νομοθετικές ρυθμίσεις (Π.Δ, & Κ.Υ.Α) για το επάγγελμα του Εγκαταστάτη Ηλεκτρολόγου οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη, τα θέματα βιωσιμότητας του κλάδου και των Ε.Β.Ε γενικότερα στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνουν όλοι οι επαγγελματίες, περιφερειακά κλαδικά θέματα που απασχολούν τους Εγκαταστάτες Ηλεκτρολόγους στην άσκηση του επαγγέλματος.

Για το Δ.Σ του Σ.Ε.Η Κοζάνης

Ο Πρόεδρος       Ο Γ. Γραμματέας

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.