Ικανοποιητικά αποτελέσματα για τους συμμετέχοντες στο περίπτερο του Επιμελητηρίου Π.Ε. Κοζάνης στην 5η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση Πιερίας



Στην επιτυχημένη διοργάνωση της «5ης Εμποροβιοτεχνικής Έκθεσης Πιερίας- Κεντρικής Μακεδονίας», που πραγματοποιήθηκε από  27 Σεπτεμβρίου  ως 2  Οκτωβρίου 2013 στην Κατερίνη,  έλαβε μέρος το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Κοζάνης, διαβλέποντας την ανάγκη προβολής και στήριξης των επιχειρήσεων -μελών του που έγκαιρα εκδήλωσαν ενδιαφέρον συμμετοχής και συμμετείχαν με αντιπροσωπευτικά δείγματα των προϊόντων που παράγουν.

Συγκεκριμένα, στο καλαίσθητο περίπτερο των 65 περίπου τ.μ του Επιμελητηρίου έλαβαν μέρος ως εκθέτες  12 επιχειρήσεις  της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης που προέρχονται από τον κλάδο της παραγωγής με ικανοποιητικά αποτελέσματα, καθώς την έκθεση επισκέφθηκαν χιλιάδες επισκεπτών.

Οι συμμετέχοντες είχαν έτσι την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα εκθέματά τους από τους κλάδους γουναρικών, μαρμάρου, σιδηρο-κατασκευών, κουφωμάτων, χάλκινων παραδοσιακών ειδών, «πορτάκια Κουζίνας»,  τροφίμων και ποτών (όπως μέλι και προϊόντα μελιού, παραδοσιακά ζυμαρικά, γαλακτοκομικά, σαλάτες, κρασιά,  άλευρα κ.α.) και μέσω της εκθεσιακής τους συμμετοχή να κάνουν τα προϊόντα τους γνωστά ευρύτερα και στο αγοραστικό κοινό της Κεντρικής Μακεδονίας.

Το περίπτερο του Επιμελητηρίου επισκέφθηκαν, εκτός από το καταναλωτικό  κοινό, και πολλοί εμπορικοί επισκέπτες οι οποίοι έδειξαν πραγματικό ενδιαφέρον για σύναψη εμπορικών συμφωνιών με τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις της Π.Ε. Κοζάνης.

Στα εγκαίνια της Έκθεσης που πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής 27 Σεπτεμβρίου 2013 από τον Υπουργό Μακεδονίας – Θράκης, κ. Θεόδωρο Καράογλου, παραβρέθηκε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κοζάνης κ. Κώστας Κυριακίδης και το μέλος του Δ.Σ του Επιμελητηρίου κ. Δημήτρης Παφίλης.

Μετά τον αγιασμό και τις ομιλίες των επισήμων ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της κορδέλας και επίσκεψη στα περίπτερα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι επίσημοι (Υπουργός, περιφερειάρχης, Δήμαρχος, Πρόεδροι Επιμελητηρίων, κ.α.) στάθηκαν ιδιαίτερα στο Περίπτερο του Επιμελητηρίου Κοζάνης, όπου αντάλλαξαν απόψεις και ευχές με τον κ. Κυριακίδη και τους επιχειρηματίες εκθέτες, οι οποίοι  κόντρα στην κρίση που πλήττει τη Χώρα και κυρίως την επιχειρηματικότητα ενισχύουν την εξωστρέφειά τους, δείχνοντας εμπιστοσύνη  στον εκθεσιακό θεσμό και στη διοργανωτική πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Π.Ε. Κοζάνης

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ Π.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.