Συνάντηση του δημάρχου Κοζάνης με εκπροσώπους του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Κοζάνης



Συνάντηση με τον πρόεδρο και τον γραμματέα του Εργασιακού Σωματείου ΕΚΑΒ Κοζάνης, Θωμά Σαραφίδη και Δημήτρη Χρήστου,  είχε ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, το μεσημέρι της Τρίτης 1 Οκτωβρίου 2013, για να συζητήσουν ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ Κοζάνης. Στη συνάντηση παρέστη  και ο αντιδήμαρχος Κοζάνης, Βαγγέλης Καραπάτσιος.

Επί τάπητος τέθηκε το ζήτημα που αφορά στην πρόταση της Επιτροπής Εκπόνησης Σχεδίου Τροποποίησης και Εκσυγχρονισμού του Ισχύοντος Οργανισμού του ΕΚΑΒ. Η εν λόγω πρόταση αφορά την μείωση των παραρτημάτων από 11 σε 8 Περιφέρειες, και την υποβάθμιση του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Κοζάνης (με τους τομείς Πτολεμαΐδας, Γρεβενών, Καστοριάς και Φλώρινας), σε τομέα υπαγόμενο στο παράρτημα ΕΚΑΒ Λάρισας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην  επιτροπή δεν συμμετείχε εκπρόσωπος του Παραρτήματος ΕΚΑΒ Κοζάνης, καθώς και κανείς φορέας της Δυτικής Μακεδονίας.

Ο κ. Μαλούτας εξέφρασε την αλληλεγγύη του και τόνισε πως ο Δήμος Κοζάνης θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια, με στόχο να μην υποβαθμιστεί  το παράρτημα του ΕΚΑΒ Κοζάνης. Τέλος, ενημέρωσε τους εκπροσώπους του σωματείου πως θα επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον πρόεδρο του Δ.Σ. του ΕΚΑΒ, Δημήτρη Παπαγιανννίδη, για να συζητήσουν τα προβλήματα που απασχολούν τους εργαζομένους του ΕΚΑΒ Κοζάνης.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.