Απίστευτο video: Οδηγός Range Rover πατάει δεκάδες μοτοσικλετιστές!



Στη φετινή πορεία των μοτοσικλετιστών της Ν. Υόρκης οδηγός που επέβαινε σε Range Rover με την οικογένειά του πάτησε εν ψυχρώ (!) μερικούς από αυτούς, για να τον προλάβουν οι υπόλοιποι αργότερα και φυσικά να πάρουν το νόμο στα χέρια τους…

Το τι προκάλεσε την οργή του οδηγού του Range Rover δεν είναι ξεκάθαρο, όμως αφορμή για τον πλήρη «εκτροχιασμό» της κατάστασης ήταν η επαφή του με μοτοσικλέτα που επιβράδυνε ακριβώς μπροστά του. Η πομπή των μοτοσικλετών σταμάτησε για να δει τι συνέβη, αλλά ο οδηγός του μαύρου Range Rover πάτησε γκάζι για να ξεφύγει, πατώντας μαζί μερικούς αναβάτες με τις μηχανές τους.

Οι υπόλοιποι αναβάτες ακολούθησαν το Range Rover και το περικύκλωσαν σε επόμενο φανάρι του δρόμου, μόνο και μόνο για να επαναληφθεί το ίδιο σκηνικό με τον οδηγό να ξεφεύγει και πάλι παρασέρνοντας τα πάντα στο πέρασμά του. Την τρίτη φορά όμως δεν ήταν τόσο τυχερός.

Όταν κόλλησε στην κίνηση της Ν. Υόρκης οι μοτοσικλετιστές φρόντισαν να κάνουν εμφανή τη δική τους οργή, σπάζοντας τα τζάμια του μαύρου SUV και ξυλοφορτώνοντας τον οδηγό. Παρότι οι πρώτες πληροφορίες μιλούσαν για ένα νεκρό μοτοσυκλετιστή, οι αρχές της Ν. Υόρκης αναφέρουν ότι ο μοναδικός τραυματίας είναι ένας 30χρονος με πληγές στο πρόσωπο και το σώμα. Ο οδηγός του Range Rover…

Δείτε παρακάτω το απίστευτο video

[Πηγή CarBuzz]

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.