Συναυλία από την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης στην Κοζάνη

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης διοργανώνει δύο μοναδικές συναυλίες στην Κοζάνη και τις Σέρρες, υπό τη διεύθυνση του καλλιτεχνικού διευθυντή της Κ.Ο.Θ. Αλέξανδρου Μυράτ.
 
Στο πρώτο μέρος της συναυλίας το κοινό θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει έργα του ιμπρεσιονιστή συνθέτη Maurice Ravel και ν’ απολαύσει το κοντσέρτο για τσέλο του Friedrich Gulda με σολίστ τον βραβευμένο μουσικό της Κ.Ο.Θ. Χρήστο Γρίμπα. Στο δεύτερο μέρος θα ακουστούν έργα του Alexandre Tansman και η συναυλία θα κλείσει με τη Συμφωνία αρ. 1 σε ΣΙ Ματζόρε του Ludwig van Beethoven.

Η Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης «ταξιδεύει» κάθε χρόνο σε πόλεις της ελληνικής περιφέρειας «συστήνοντας» στο κοινό καταξιωμένους συνθέτες της κλασικής μουσικής. Το περασμένο καλοκαίρι η Κ.Ο.Θ. εμφανίστηκε στην Κομοτηνή, στην Καβάλα, στο Φεστιβάλ των Φιλίππων, στο Σταυρό και στο Φεστιβάλ Ολύμπου στο Δίον προσελκύοντας εκατοντάδες μουσικόφιλους θεατές.  

Κοζάνη: Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013
Χώρος: Αίθουσα Τέχνης
Ώρα: 20:30

Με την υποστήριξη
Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού & Νεολαίας Δήμου Κοζάνης

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.