Ανακοίνωση του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή Δυτικής Μακεδονίας για τις τρέχουσες εξελίξεις



Συναγωνιστές, τις τελευταίες ώρες παρατηρούμε ότι η κυβερνητική εγκληματική οργάνωση Σαμαρά-Βενιζέλου διώκει ανοικτά πλέον το φρόνημα των Ελλήνων Εθνικιστών, συνέλαβε τον Αρχηγό μας κο. Νικόλαο Μιχαλολιάκο και βουλευτές του κινήματος μας. Οι γελοίες κατηγορίες που μας προσάπτουν δεν στέκουν ούτε σε δικαστήριο τριτοκοσμικής χώρας υπό δικτατορία. Σύντομα ο Αρχηγός μας και οι βουλευτές μας θα είναι ελεύθεροι και οι κατήγοροι μας θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα.

Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, μπροστά στα αδιέξοδα της μνημονιακής της πολιτικής, προσπαθεί να παραπλανήσει τον Ελληνικό λαό διώκοντας το νόμιμο πολιτικό κίνημα της Χρυσής Αυγής. Η τρόϊκα και οι τοκογλύφοι δανειστές μας έχουν έτοιμα τα νέα μέτρα τα οποία πρέπει να λάβει η κυβέρνηση με ιδιαίτερα βαρύ πολιτικό κόστος. Το ξεπούλημα της πατρίδας μας συνεχίζεται και ο φον Αντωνάκης επιδίδεται σε κυνήγι μαγισσών για να αποπροσανατολίσει τον Ελληνικό λαό.

Ανοίξαν τους ασκούς του Αιόλου… ψυχραιμία συναγωνιστές, δεν μπορούν να μας κάνουν τίποτα, ο αγώνας μας συνεχίζεται και θα κορυφωθεί με την αναγγελία (πιθανότατα) εκλογών. Ο Αρχηγός μας και οι συναγωνιστές βουλευτές που συνελήφθησαν με τις αστείες κατηγορίες θα είναι σύντομα ελεύθεροι. Η εγκληματική συμμορία που κυβερνά την χώρα, μπροστά στα αδιέξοδα της προσπαθεί να παραπλανήσει τον Ελληνικό λαό και να διχάσει τους Έλληνες Εθνικιστές. Πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι και να μην τους δώσουμε δικαιώματα. Ο πολιτικός αγώνας μας θα δικαιωθεί, μαζί μας έχουμε όλο τον Ελληνικό λαό.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ !!!

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.