Εκσυγχρονίζονται τα Θυροφράγματα του Ρέματος «Γκιόλε» στη Λίμνη της Καστοριάς

Στην προέγκριση δημοπράτησης του έργου «Εκσυγχρονισμός Θυροφραγμάτων Ρέματος Γκιόλε» προχώρησε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής.

Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση των υφιστάμενων θυροφραγμάτων  με νέα σύγχρονης κατασκευής που θα εξασφαλίσουν την απαιτούμενη στεγανότητα. Θα είναι ανοξείδωτα και θα φέρουν σύγχρονο μηχανισμό ηλεκτροκίνησης που θα περιλαμβάνει τις απαραίτητες διατάξεις αυτοπροστασίας. Ο νέος εξοπλισμός θα έχει τη δυνατότητα του τηλεχειρισμού και από απόσταση μέσω δικτύου GPRS. Επιπρόσθετα προβλέπεται να γίνεται συνεχής καταγραφή της στάθμης για να υπάρχει η δυνατότητα της άμεσης αντίδρασης και τηλεπαρακολούθηση των διατάξεων με κάμερα στα πλαίσια αντιμετώπισης αστάθμητων παραγόντων.

Σε δηλώσεις του ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής τόνισε μεταξύ άλλων: «Η λίμνη της Καστοριάς αποτελεί σήμα κατατεθέν. Προσπαθούμε με έργα και δράσεις να συμβάλουμε με τον καλύτερο τρόπο στην αξιοποίησή της αλλά και στην διαφύλαξη του οικοσυστήματος. Με το συγκεκριμένο έργο επιτυγχάνεται η ρύθμιση της στάθμης της λίμνης διασφαλίζοντας κατά αυτό τον τρόπο την αντιμετώπιση των πλημμυρικών φαινομένων στις παραλίμνιες περιοχές».

 

Goody’s Burger House Κοζάνης | Υπηρεσία delivery και take away για τις αγαπημένες σας γεύσεις
Ταμειακές Μηχανές στην Κοζάνη | Πώληση και τεχνική υποστήριξη ταμειακών μηχανών από τη Webtouch
Vet Plus | Πρόγραμμα διαχείρισης αιγοπροβάτων από τον κτηνίατρο Νικόλαο Καραλίγκα στην Κοζάνη
Kaplanoglou Photography | Νέα πακέτα γάμου και βάφτισης για τις ανάγκες και απαιτήσεις σας
Δημιουργίες Like a Dream | Τα πάντα για τον στολισμό ενός ονειρεμένου γάμου και βάφτισης

 

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.