«Καινοτόμες Υπηρεσίες και ο Ρόλος τους στον Τουρισμό και στα Τοπικά Προϊόντα» – Βίντεο



Ενημερωτική ημερίδα με τίτλο: «Καινοτόμες Υπηρεσίες και ο Ρόλος τους στον Τουρισμό και στα Τοπικά Προϊόντα»Ο Δήμος Σερβίων — Βελβεντού, με τη συμμετοχή του στο έργο «Smart Tourism» του προγράμματος SMART+ – “Μίνι Πρόγραμμα για την προώθηση της Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης και της Καινοτομίας στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις”, της Κοινοτικής ΠρωτοβουλίαςINTERREG IVC, στοχεύει στην ώθηση της τοπική οικονομίας μέσω της προβολής τουτουριστικού δυναμικού του Δήμου.

Σκοπός του έργου, η ενίσχυση της ελκυστικότητας των εταίρων ως τουριστικών προορισμών,έτσι ώστε να δημιουργηθούν καλύτερες και πιο ολοκληρωμένες προσφορές, νέες ή βελτιωμένες υπηρεσίες, και νέες θέσεις εργασίας υψηλής εξειδίκευσης. Κεντρικός άξονας της δράσης είναι ο ρόλος των καινοτόμων υπηρεσιών στον τομέα του τουρισμού και η προβολή τους μέσω ενημερωτικών ημερίδων με τίτλο: «Καινοτόμες Υπηρεσίες και ο Ρόλος τους στον Τουρισμό και στα Τοπικά Προϊόντα».

Βασικός σκοπός είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, με έμφαση στην νεολαία και κάθε είδους εμπλεκόμενο με την τουριστική δραστηριότητα.

Live-Avles.tv:

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.