Το Επιμελητήριο Κοζάνης στη «2η Έκθεση Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας»



Το Επιμελητήριο Κοζάνης ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι, εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από ικανοποιητικό αριθμό μελών του, θα συμμετάσχει στη «2η Έκθεση Παραγωγής & Εξοικονόμησης Ενέργειας» που θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη, από 11 έως 14 Οκτωβρίου 2013, στο Εκθεσιακό Κέντρο «Κλειστό γυμναστήριο Φίλιππος Αμοιρίδης».

Η έκθεση, που τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Ξάνθης και συνδιοργανώνεται από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, θα συγκεντρώσει σ’ έναν χώρο όλη τη γνώση και την τεχνολογία του κλάδου της θέρμανσης, ψύξης, μόνωσης και ηλιακής ενέργειας και θα παρουσιάσει καινοτόμες λύσεις με στόχο την εξοικονόμηση σε συνδυασμό με την υψηλότερη δυνατή απόδοση.

Παρακαλούνται τα μέλη του Επιμελητηρίου που επιθυμούν να λάβουν μέρος στην Έκθεση, να επικοινωνήσουν και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους στην Υπηρεσία του Επιμελητηρίου, τις εργάσιμες ημέρες και ώρες και στο τηλέφωνο 24610 41693 το αργότερο έως και τις 3 Οκτωβρίου 2013 (3/10/2013).    

Οι ενδιαφερόμενοι επίσης ενημερώνονται ότι θα συμμετάσχουν ενιαία σε περίπτερο που θα εκμισθώσει το Επιμελητήριο Κοζάνης, ενώ τα υπόλοιπα έξοδα (μεταφορά προϊόντων, μετάβαση και διαμονή ), θα επιβαρύνουν τους ίδιους.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.