Εκδήλωση με θέμα: «Η προσφορά των Ευεργετών στην πατρίδα μας»



Σε μια εποχή όπου οι αξίες δοκιμάζονται και η κατάσταση της χώρας  μας είναι τραγική , η θύμηση και η απόδοση τιμής σε όλους εκείνους που  έδωσαν  μέρος ή όλη τους την περιουσία για την αναγέννηση της πατρίδας μας, είναι  από κάθε άποψη όχι απλά χρέος τιμής αλλά και επιβεβλημένη.  

Για το λόγο αυτό η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης συνδιοργανώνουν στο «Κοβεντάρειο» του Δήμου Κοζάνης  την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013, ημέρα μνήμης των Εθνικών Ευεργετών, εκδήλωση με θέμα :

«Η προσφορά των Ευεργετών στην πατρίδα μας».

Η εκδήλωση περιλαμβάνει δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος θα  μιλήσουν  οι:

1. Δημήτριος Γ. Μυλωνάς , διδάκτωρ Κλασσικής Αρχαιολογίας, ο οποίος θα  αναφερθεί στην προσφορά των Ευεργετών της Κοζάνης στην τοπική  και στην ευρύτερη περιοχή  της πόλης μας και  ο
2. Κωνσταντίνος  Τσιάντας , Πρόεδρος του Συλλόγου Ηπειρωτών Κοζάνης,  ο οποίος θα αναφερθεί στην προσφορά των εξ Ηπείρου  Εθνικών  Ευεργετών στην πατρίδα μας.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης θα παρουσιασθεί  βίντεο διάρκειας 35 λεπτών που δημιούργησε και επιμελήθηκε ο Σύλλογος  Ηπειρωτών Κοζάνης με τίτλο:
«Εθνικοί Ευεργέτες καταγόμενοι από την Ήπειρο».

Ώρα έναρξης της εκδήλωσης ορίζεται η 7.30 μ. μ.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.