Φαντάσου την Πόλη – Κοζάνη 2013: Μια βραδιά στη στοά Τσιμηνάκη…



Μπορεί το έδαφος να μην ήταν στρωμένο  με χαλίκι, μπορεί στους τοίχους να μην υπήρχαν γιασεμιά που να σκορπίζουν το άρωμά τους εντούτοις η στοά Τσιμηνάκη, χθες βράδυ, μετατράπηκε σε ένα μικρό υπαίθριο σινεμά. Έστω για τη 1,5 ώρα που κράτησε το “Dark City” του Alex Proyas.

Στα πλαίσια των δράσεων του “Φαντάσου την Πόλη – Κοζάνη 2013″ παραμελημένα σημεία της πόλης αξιοποιούνται, διαμορφώνονται και προσφέρουν στους πολίτες τη μοναδικότητά τους. Η στοά Τσιμηνάκη “ξαναζωντανεύει” με κινηματογραφικές προβολές, εικαστικές παρεμβάσεις και άλλες δράσεις “έκπληξη” που θα πραγματοποιηθούν μέσα στο Σεπτέμβριο και καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης “Φαντάσου την Πόλη” που θα διαρκέσει από 4 έως 13 Οκτωβρίου.

Ευχαριστούμε όλους όσους παρευρέθησαν και βοήθησαν στη χθεσινή προβολή, υποσχόμαστε στους όρθιους πως την επόμενη φορά θα έχουμε περισσότερα καθίσματα και ανανεώνουμε το ραντεβού την επόμενη εβδομάδα.

Για την πραγματοποίηση της προβολής μεγάλη ήταν η συνεισφορά των: Δημοτική Βιβλιοθήκη, 1ο Γενικό Λύκειο, Δήμος Κοζάνης, κος Παφίλης, Δημοτική Κίνηση “Κοζάνη – Τόπος Να Ζεις”.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.