Μήνυμα εξωστρέφειας από την 29η Εκθεση – Εγκαινιάστηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο στα Κοίλα



Οι πύλες της 29ης Εμπορο-βιοτεχνικής  & Γεωργικής  Εκθεσης Δυτικής Μακεδονίας, άνοιξαν  το απόγευμα της Τετάρτης, στο Εκθεσιακό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, στα Κοίλα. Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν από τον Μητροπολίτη Σερβίων και Κοζάνης Παύλο, ενώ την καθιερωμένη κορδέλα έκοψε ο Υφυπουργός Υποδομών Μιχάλης Παπαδόπουλος. Mαζί του ήταν ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής,οι βουλευτές Πάρις Κουκουλόπουλος και Γιώργος Κασαπίδης,  ο Δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου, Σερβίων-Βελβεντού Βασίλης Κωνσταντόπουλος και Βοίου Παναγιώτα Οργανίδου,  ο Πρόεδρος του Εκθεσιακού Κέντρου Γιώργος Ευρενιάδη, ο Πρόεδρος του ΕΒΕ Κοζάνης Κώστας Κυριακίδης και αρκετός κόσμος.

Ακολούθησαν οι καθιερωμένες ομιλίες,  με τους ομιλητές να στέκονται στη σημασία της έκθεσης εν μέσω της οικονομικής κρίσης, στην ανάγκη στήριξης της τοπικής επιχειρηματικότητας και την εξωστρέφεια, που θα πρέπει να δείξουν οι επιχειρήσεις της Δυτικής Μακεδονίας.

Εξω από την έκθεση βρέθηκαν μέλη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, τα οποία μοίρασαν φυλλάδια στους εισερχομένους.

Η Εκθεση  αναπτύσσεται σε μια έκταση 4.000 τ.μ. στεγασμένου χώρου και 1.000 τ.μ. υπαίθριου και φιλοξενεί 117 ντόπιους και μη επαγγελματίες από διάφορους τομείς του επιχειρηματικού φάσματος. Μερικά από τα είδη που θα εκτεθούν είναι από τις παρακάτω κατηγορίες: Υπηρεσίες εκπαίδευσης, Τρόφιμα – ποτά, μηχανοργάνωση επαγγελματικών χώρων – τεχνολογία, προϊόντα & υπηρεσίες του τομέα Υγείας, Θέρμανσης και εξοικονόμηση ενέργειας,  Δομικά υλικά, Κουφώματα – πόρτες – κουζίνες, κ.α.

Καθημερινά θα υπάρχει Πολιτιστικό & Ψυχαγωγικό πρόγραμμα για τους μεγάλους αλλά και τους μικρούς επισκέπτες. Το πρόγραμμα που θα αρχίζει στις 18:30 και θα διαρκεί περίπου ως τις 20:30 θα περιλαμβάνει:

Παραδοσιακά χορευτικά, ταχυδακτυλουργό, Εκπαιδευτικό – θεατρικό παιχνίδι με θέμα «Γαστρονομικές Περιπλανήσεις και ο Πολιτισμός των Γεύσεων», το οποίο διοργανώνετε από την ΑΝ.ΚΟ. Α.Ε.. Ταυτόχρονα, κατά τη διάρκεια στης Εκθεσης θα λάβουν χώρα Ενημερωτικές Ημερίδες, για τις οποίες θα γίνονται καθημερινές ανακοινώσεις.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΛΑΣ
Ο ΧΡΟΝΟΣ

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.