Ραχήλ Μακρή για ΒΙΟΧΑΛΚΟ: «Η κοροϊδία της κυβέρνησης στο μεγαλείο της»Μετά την 3Ε, την ΦΑΓΕ και εκατοντάδες άλλες επιχειρήσεις που κατέφυγαν στο εξωτερικό για να διασφαλίσουν την επιβίωση τους, άλλη μια εταιρία αυτή την φορά στον τομέα της Ελληνικής βαριάς βιομηχανίας χάνεται και <<μεταναστεύει>> από την Ελλάδα χάρη στις ενέργειες του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του αναπτυξιακού του επιτελείου.

Η ΒΙΟΧΑΛΚΟ που για δεκαετίες αποτελούσε βασικό μέλος της Ελληνικής παραγωγής και ειδικά της βαριάς βιομηχανίας αποχωρεί για το Βέλγιο, λόγω του αντιαναπτυξιακού περιβάλλοντος, της έλλειψης ρευστότητας και της εχθρικής συμπεριφοράς του κράτους απέναντι.

Το success story του πρωθυπουργού συνεχίζεται μόνο ως αλλοπρόσαλλη πολιτική δυσβάστακτων φόρων, έλλειψης συντονισμού, μηδενικής σοβαρότητας, προκλητικής διαφθοράς και διαπλοκής του πολιτικού προσωπικού, η οποία όχι μόνο δεν ευνοεί ην ανάπτυξη και τη βιομηχανική δραστηριότητα, αλλά διαλύει τις επιχειρήσεις και τις εξωθούν σε αναζήτηση έδρας σε άλλες χώρες.

Ως τομεάρχης Ανάπτυξης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, η Βουλευτής Ν. Κοζάνης κα Ραχήλ Μακρή έχει προειδοποιήσει την κυβέρνηση να αποφύγει τον επικίνδυνο ατραπό της αποβιομηχανοποίησης της Χώρας, την οποία προσπαθεί να συγκαλύψει με κούφιες υποσχέσεις πλασματικής επιτυχίας.

Τα ποσοστά της ύφεσης και της ανεργίας επιτάσσουν την άμεση παύση της διάλυσης του παραγωγικού ιστού της Ελλάδας και την αντιστροφή της πολιτικής προς την πραγματική και εφικτή ανάπτυξη με την αξιοποίηση όλων των υγιών και δυναμικών κυττάρων της οικονομίας μας.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες είμαστε και ικανοί και έτοιμοι να το πετύχουμε, εάν η Συγκυβέρνηση δηλώνει ανικανότητα ας παραιτηθεί τώρα.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.