Ενημέρωση από τη δεύτερη συνάντηση πρωτοβάθμιων σωματείων της Κοζάνης

Την Παρασκευή 13 Σεπτέμβρη πραγματοποιήθηκε η δεύτερη συνάντηση πρωτοβάθμιων σωματείων, συλλογικοτήτων και ατόμων της περιοχής της Κοζάνης.

Όλοι συμφωνήσαμε στην αναγκαιότητα αποφασιστικών, κλιμακούμενης έντασης δράσεων, με μόνο στόχο την άμεση ανατροπή της πολιτικής εξαθλίωσης της κοινωνίας.

Στηρίζουμε και είμαστε αλληλέγγυοι στους αγώνες των εκπαιδευτικών και των διοικητικών υπαλλήλων των Τ.Ε.Ι., οι οποίοι πραγματοποιούν πενθήμερες απεργίες καθώς και σε κάθε ομοσπονδία και κλάδο που βρίσκεται σε αγωνιστική κινητοποίηση. Η υποστήριξη μας στις δράσεις που θα αποφασίσουν είναι δεδομένη.

Συμμετέχουμε στην 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ  και φυσικά θα συμμετέχουμε στις διαδηλώσεις και συγκεντρώσεις.

Από τη συνάντηση προέκυψε επίσης ένα συντονιστικό όργανο ανοικτό σε νέες συμμετοχές, αντι-ιεραρχικό, αποτελούμενο από εκπροσώπους των συλλόγων και ατόμων που ήταν παρόντες. Στις επόμενες συναντήσεις θα καθοριστούν οι ειδικότερες δράσεις, ενώ τέθηκαν οι βάσεις για διαρκή συντονισμό και κλιμάκωση του αγώνα. Ελπίζουμε να καλωσορίσουμε και άλλα σωματεία, συλλογικότητες και ανεξάρτητους πολίτες.

Αναφορικά με την παρακρατική επίθεση ενάντια σε αφισοκολλητές του ΚΚΕ, δεν είναι απλά καταδικαστέα-είναι εξοργιστική- όπως και κάθε επίθεση των ναζί εναντίον οποιουδήποτε.. Κάθε ανοχή στις μισάνθρωπες ιδεοληψίες των ναζιστών είναι απλά συνενοχή.

Σύλλογος Υπαλλήλων ΟΤΑ Ν. Κοζάνης
Σύλλογος εργαζομένων δήμου Κοζάνης
ΕΛΜΕ Κοζάνης
ΣΕΕΝ Εργατική Αλληλεγγύη
Σύλλογος εργαζομένων ΔΕΥΑΚ
Σύλλογος διοικητικών υπαλλήλων ΤΕΙ Κοζάνης
Σύλλογος υπαλλήλων πυροσβεστικού σώματος δ. Μακεδονίας
Φοιτητική παράταξη ΑΡΕΝΑ στο ΤΕΙ Κοζάνης  και πολίτες της περιοχής.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΑΣΤΕ
ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΙΚΑΜΕ

Για επικοινωνία: sypota@yahoo.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.