Άκρως επιτυχημένο το Moda Show του Γιάννη Σισμανίδη! Πάρτε μια μικρή γεύση…



Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή το βράδυ στο Roof Garden του Grand Cafe η επίδειξη μόδας του Γιάννη Σισμανίδη.

Το ενδιαφέρον του κόσμου και η προσέλευσή του, ήταν η επιβεβαίωση της επιτυχίας! Το Roof Garden του Grand Cafe κυριολεκτικά έσφιζε από κόσμο που τίμησε την εκδήλωση.

Με τεράστια προσωπική δουλειά του ιδίου και του επιτελείου του, η επιτυχία της επίδειξης του Moda Show ήταν δεδομένη μιας και ο ίδιος γνωρίζει καλά τη συνταγή της επιτυχίας μίας τέτοιας εκδήλωσης.

Μπορεί ο καιρός της πόλης μας να μην ήταν τόσο φιλικός με τις αιθέριες υπάρξεις, όμως τα μοντέλα του Γιάννη ξέρουν πολύ καλά ν’ανεβάζουν τη θερμοκρασία στα ύψη, όπως θα δείτε και από το φωτογραφικό υλικό που σας παραθέτουμε.

Σημαντική “πνοή” στην εκδήλωση έδωσαν οι δυνατές παρουσίες του εμπορικού κόσμου και για ακόμη μία φορά ευχαριστούμε από καρδιάς όσους παραβρέθηκαν και στήριξαν ένα τόσο δυνατό γεγονός στην πόλη μας.

Από την προσέλευση και το ενδιαφέρον του κόσμου, λαμβάνουμε  το πιο ηχηρό μήνυμα: Ο κόσμος έχει ανάγκη για απόλυτη διαφυγή από τη ρουτίνα, έχει ανάγκη να απολάμβάνει όμορφα πράγματα… γιατί όπως λέει και μία έξυπνη διαφήμιση: “Τα πιο ωραία πράγματα στη ζωή, δεν είναι πράγματα”…

Γεμάτος υποσχέσεις λοιπόν ο κύριος Γιάννης Σισμανίδης, ανανέωσε το ραντεβού για το Νοέμβρη μιας και ο ίδιος εξέφρασε γεμάτος ικανοποίηση τις ευχαριστίες του απέναντι στους χορηγούς του αλλά πολύ περισσότερο στον κόσμο!

Το Νοέμβρη λοιπόν για κάτι πιο δυνατό, όπως υπόσχεται ο ίδιος αλλά και εμείς…

Εμείς θα είμαστε εκεί, εσεί;

Άφθονο το φωτογραφικό υλικό από την επίδειξη του “Moda Show”. Πάρτε μια γεύση από τα κορίτσια του Γιάννη και έπεται και συνέχεια τις επόμενες μέρες…

{gallery}moda1{/gallery}

 

 

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.